« Terug

Als bedrijf in verwarmingsservice is het belangrijk om te innoveren

uniwarm-als-bedrijf-in-verwarmingsservice-is-het-belangrijk-om-te-innoveren-3.jpg26 jun

Door te innoveren zoeken we naar de juiste oplossing voor uw verwarmingsvraagstuk. Daar zijn we bij Installatiebedrijf Uniwarm in gespecialiseerd. Vanaf 1 januari 2020 moet alle nieuwbouw voldoen aan de eisen voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG). Door te innoveren en zo energiezuinig mogelijke lage temperatuursystemen in ons assortiment te hebben, zijn we hier goed op voorbereid.

Totaalleverancier klimaatsystemen

We leveren bijvoorbeeld producten die tot 80 procent energie besparen. Denk aan de Comfortizer en de Constantflow Verdelers. Warmtepompen zijn eveneens vertegenwoordigd in ons assortiment en we zijn in staat deze op professionele wijze te installeren, wanneer u dat wenst. “We innoveren ook om onderscheidend te zijn. Nergens in Nederland is er een totaalleverancier van klimaatsystemen en verwarmingselementen,” aldus Peter Riethorst, eigenaar van Uniwarm. “Voor de nieuwste en modernste lage temperatuursystemen moet je bij ons zijn. Bovendien ontwikkelen we zelf nieuwe producten, zoals het Fermacell Klimaatsysteem en de PCM klimaatvloer.”

“Wij houden van risico’s nemen. Als een product niet meteen aanslaat bij onze potentiële klanten, kan dat later nog komen.”

Vraag een offerte aan

Leidingsystemen en andere benodigdheden bestellen

Door voortdurend te innoveren en ons assortiment uit te breiden, kunnen we u optimaal van dienst zijn. Bent u installateur? Dan vindt u het waarschijnlijk prettig dat wij al uw benodigdheden in ons assortiment hebben. Daardoor hoeft u niet steeds naar een andere leverancier te gaan en kunt u sneller aan de slag. Als u leidingsystemen of andere benodigdheden bij ons bestelt voor 15:00, heeft u het de volgende dag in huis.

Innovatie installatietechnieken

“Naast het ontzorgen van onze klanten vinden we innovatie een mooie uitdaging. Wij houden van risico’s nemen. Als een product niet meteen aanslaat bij onze potentiële klanten, kan dat later nog komen. Wij denken vooruit en stellen vragen als: welke lage temperatuursystemen en installatietechnieken hebben onze klanten in de toekomst nodig?” aldus Peter.

Vraag een offerte aan

Innovatie bouw

Zo is onze PCM klimaatvloer na een wat moeizame start toch doorgebroken. Doordat innovatie in de bouw vereist is, werd bij een groot aantal all electric woningen dit energiebesparende klimaatsysteem geïnstalleerd.  De PCM vloer volgt het bioritme van de eindgebruiker. Hij neemt restwarmte op en geeft deze af als de ruimtetemperatuur afneemt. Een ideale vloer voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen.

Vraag een offerte aan

Meer informatie over de innovaties van Uniwarm

« Terug

Scroll naar boven