« Zurück

Ik zoek een partij die een energiezuinig klimaatsysteem kan aanleggen

UniWarm_Hoe-kan-UniWarm-u-helpen_Blog-12.jpg11 Feb.

Als u uw kantoor of huis laat verbouwen is de aanleg van een goed klimaatsysteem een elementair onderdeel. In deze tijd, waarin duurzaamheid en energiebesparing een belangrijke rol spelen, komt hier zeer specialistische vakkennis bij kijken. Bij UniWarm beschikken we over deze vakkennis. Wij spelen in op de maatschappelijke veranderingen en passen ons assortiment hier vroegtijdig op aan door innovatieve producten te ontwikkelen. Van wensen omtrent energiebesparing tot aan volledig klimaatneutraal wonen: voor al uw klimaatvraagstukken kunt u bij ons terecht.

Vragen en advies

Wij komen graag bij u langs om het betreffende pand te onderzoeken, zodat we passend advies kunnen geven. Is een warmtepomp geschikt voor uw situatie? Of kunt u beter voor een elektrische ketel gaan? Heeft u vloerverwarming nodig, of is uw pand zo goed geïsoleerd dat een koelplafond een betere optie is?

Al onze dealers zijn bekend met UniWarm-producten. Ze weten precies hoe ze deze op de juiste wijze moeten installeren.

Bent u geïnteresseerd in onze producten en diensten?

UniWarm klimaatsysteem

Gaat u voor onze klimaatoplossingen? Dan weet u zeker dat de verbouwing voorspoedig zal verlopen. Peter: “Ons klimaatsysteem bestaat uit verwarmingslichaam, koelsysteem en een afbouwplaat in één. De afbouwplaat is gemaakt van het duurzame materiaal Fermacell, ofwel gipsvezel. Een 100 procent gerecycled product. Ook is het een droogbouwsysteem waardoor er geen sprake is van droogtijd en een verbouwing dus geen vertraging oploopt.”

De wand- en plafondverwarming is extra gemakkelijk aan te leggen, want hierin zitten de leidingen voorgemonteerd. De vloerverwarming wordt modulair opgebouwd, waarbij de leidingen in de platen worden gemonteerd. We hebben ook dergelijke modules voor de badkamer en het toilet. Voor badkamers en vochtige ruimtes hebben wij het innovatieve isosysteem. Zowel het klimaatsysteem als het UniWarm isosysteem hebben als  voordeel dat het snel reageert op warmte- of koelvraag.

Energiebesparend klimaatsysteem

Naast de bovengenoemde voordelen is het eveneens een energiebesparend klimaatsysteem. De warmte wordt namelijk goed verspreid, waardoor er minder energie nodig is om het pand op te warmen. Hierdoor bevindt u zich altijd in een comfortabele, behaaglijke ruimte. Ook als het buiten erg koud is. Bovendien is het systeem eenvoudig aan te sluiten op een warmtepomp.

Huis laten verbouwen

Wilt u uw huis laten verbouwen? Neem dan vooral contact met ons op voor al uw klimaatvraagstukken. Wij gaan ervoor zorgen dat u de komende decennia behaaglijk en energiezuinig zult wonen.

Bent u geïnteresseerd in onze producten en diensten?

« Zurück

Scroll to top