« Zurück

Ik ben bezig met een uitdagend bouwproject en ben op zoek naar ondersteuning

UniWarm_Hoe-kan-UniWarm-u-helpen_Blog-8.jpg08 Apr.

Menig bouwproject is tegenwoordig zeer uitdagend. Zowel vanwege het gebrek aan personeel als vanwege de klimaatdoelstellingen. UniWarm biedt graag ondersteuning bij uw bouwproject. Enerzijds met onze innovatieve producten en anderzijds met vakkundige ondersteuning. Peter Riethorst van UniWarm: “Wij ontwikkelen onze producten altijd met het oog op het bouwen van de toekomst: het circulaire bouwen.” 

Wij kunnen snel en zonder al te veel kosten te maken hulp bieden bij duurzame bouwprojecten.

Bent u geïnteresseerd in onze producten en diensten?

Renovatieproject Amsterdam

Regelmatig zijn we betrokken bij renovatieprojecten waarbij oude woningen energieneutraal worden gemaakt. Dit jaar hebben geholpen bij de renovatie van 5 woningen op de Leiduinstraat in Amsterdam. Deze woningen zijn omgebouwd tot 10 appartementen. De mensen die er nu wonen hebben geen gasaansluiting meer, maar een warmtepomp. Om een goed rendement te behalen kan hier alleen een lage temperatuurverwarmingssysteem (LTV) op worden aangesloten.

Bij dit project zijn onze energiezuinige LTV klimaatsystemen toegepast: wand- , plafond- en vloerverwarming. Deze producten worden gekenmerkt door de eenvoudige montage (verwarmings-, koelings- en afwerkingslichaam in één), het lichte gewicht (max 35 kg per vierkante meter) en de snelle reactietijd bij warmte- of koelvraag. Iedereen woont er nu duurzaam én comfortabel. Bovendien is het materiaal waarvan de afbouwplaat is gemaakt, Fermacell, gerecycled papier en gips. Een oplossing die aansluit op het circulaire bouwen, wat over 30 jaar de norm is.  

“De groep mensen die in een energieneutrale woning wil wonen blijft groeien. In Nederlandse steden wonen duizenden mensen in oude woningen die aan renovatie toe zijn. Wij kunnen in korte tijd en zonder al te veel kosten te maken hulp bieden bij deze duurzame bouwprojecten. Voor ieder budget hebben wij een oplossing”, aldus Peter.

Onze werkzaamheden: van deskundig advies tot projectbegeleiding

Tot slot zetten we alle werkzaamheden waar u ons voor kunt inschakelen even op een rijtje:

En aangezien we beschikken over een groot magazijn, ervaart u ook nog dit voordeel: zeer korte levertijden.

Kennis maken?

Bent u geïnteresseerd in onze producten en diensten? We maken graag kennis met u om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. U kunt ons bereiken per e-mail, per telefoon en via het invulformulier op onze website. We reageren zo snel mogelijk.

Bent u geïnteresseerd in onze producten en diensten?

« Zurück

Scroll to top