« Zurück

Wat is constant flow?

Uniwarm_Thema3_Blog6foto1.jpg16 Jan.

Met onze constant flow-verdeler kunt u de hoeveelheid water over individuele verwarmingsgroepen heel nauwkeurig instellen. Als u dit doet zal er nooit te veel water stromen door uw verwarming. Hiermee bespaart u energie. Bovendien ervaart u meer comfort. “Vaak verschilt de warmtebehoefte per ruimte. Dankzij constant flow kan dit eenvoudig worden ingeregeld”, aldus Peter Riethorst van UniWarm.

Geen drukschommelingen

Als er sprake is van drukschommelingen in uw verwarmingsinstallatie, past constant flow zich dynamisch aan. Drukschommelingen kunnen niet altijd worden opgelost met inregelen. Dit heeft onwenselijke gevolgen voor de temperatuur en uw comfort. De constant flow-verdeler kan dit drukverschil wel tegengaan. Het resultaat hiervan is een stabiele temperatuurregeling.

Onze constant flow-verdelers

Onze constantflow-verdelers zijn zowel geschikt voor bedrijven als voor woningen. Wij leveren 2 soorten constant flow-verdelers:

Heeft u nog meer vragen?

Voordelen van constant flow

  • beter ingeregelde installatie
  • instelbare volumestroom
  • energiebesparend
  • behaaglijke ruimtes/ constant debiet over de groepen
  • gemakkelijk te installeren
  • geen drukschommelingen; iedere groep is 100 procent hydraulisch in balans
  • geschikt voor vloerverwarming, wandverwarming en basisverwarming

Constant flow installeren

Het installatiegemak is een groot voordeel van de constant flow-verdeler. U bent niet lang bezig en heeft een grote kans dat het in één keer goed gaat. Als wij u een constant flow-verdeler leveren krijgt u er altijd een uitgebreide gebruiksaanwijzing bij. Uiteraard kunt u ons altijd bellen of e-mailen voor verdere uitleg als zaken nog niet duidelijk zijn. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag. Als u dat wenst kunnen zij ook langskomen om te controleren of de constant flow op de juiste wijze is geïnstalleerd.

Vragen over constant flow?

Als u meer wilt weten over constant flow, vul dan vrijblijvend ons contactformulier in. Onze klantenservice beantwoordt uw vraag zo snel mogelijk.

Heeft u nog meer vragen?

« Zurück

Scroll to top