« Zurück

Vacature logistiek medewerker (fulltime)

UniWarm_Hoe-kan-UniWarm-u-helpen_Foto-2.jpg03 Mär

Logistiek medewerker | Fulltime | Omgeving Vorden | Rijbewijs BE

Het team van UniWarm is op zoek naar een logistiek medewerker die ons kan ondersteunen bij verschillende soorten werkzaamheden. Ben jij breed inzetbaar en een echte zelfstandige teamplayer? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Lees snel verder en solliciteer!

Wie zijn wij?

Wij zijn een totaalleverancier en leveren leidingen van de allerhoogste kwaliteit voor vloer-, wand-, plafondverwarming én koeling. Dankzij onze enthousiaste houding en ons creatieve denkvermogen zijn we steeds opnieuw in staat innovatieve producten voor klanten / leveranciers te bedenken. Ook geven we advies op maat en maken indien nodig producten op maat.

UniWarm is een fris, innovatief bedrijf die zich 100% inzet voor de klant, maar ook voor elkaar. UniWarm hecht veel waarde aan een hecht team en een goede band. Wij gaan dan ook graag een lange termijn relatie met jou aan.

Wat ga jij doen?

Als logistiek medewerker bij UniWarm pak je verschillende uitvoerende en organiserende taken op binnen het magazijn. Tijdens het gehele proces van levering, opslag en verzending ben jij verantwoordelijk voor het juiste verloop. Zo ben jij bijvoorbeeld bezig met het laden en lossen van producten, maar zorg jij ook dat alles op de goede plaats terechtkomt in het magazijn. Daarnaast maak jij een andere lading producten weer gereed voor verzending en ben je verantwoordelijk voor de administratie.

Wie ben jij?

UniWarm is op zoek naar een echte sportieve, zelfstandige teamplayer. Je weet van aanpakken, ziet werk liggen en neemt graag het initiatief. Je hebt MBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een passend diploma. Daarnaast woon je in de buurt (max. 15km afstand) en bent in bezit van rijbewijs BE.

Enthousiast?

Stuur dan een mailtje met je CV en motivatie naar info@uniwarm.nl en wie weet drinken we binnenkort een (virtuele) kop koffie of ééntje op 1.5 meter afstand.

« Zurück

Scroll to top