« Zurück

Elke dag is anders: Emiel de Berk vertelt over zijn functie als Commercieel Technisch Adviseur

b57cc3_c66a2e3ddf8d4d76ac926ddd3a771117~mv2.jpg24 März

Emiel de Berk is al zeven jaar medewerker bij UniWarm B.V. Hij begon als magazijnmedewerker en heeft daarna veel verschillende functies mogen uitvoeren. Op dit moment is hij al tweeënhalf jaar werkzaam als Commercieel Technisch Adviseur bij het bedrijf.

Leverancier met een missie

UniWarm B.V. is een ervaren systeemleverancier die beschikt over een ruim assortiment aan lage temperatuurproducten voor vloer, wand en plafond. Het zeer deskundig en klantgericht team geeft advies op maat en maakt indien nodig producten op maat. Ze hebben als missie om voor iedere situatie een oplossing te vinden waarbij alle partijen tevreden zijn en ieder gebouw een comfortabele plek wordt om in te verblijven.

“Er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.”

Over Emiel

Emiel woont samen met zijn vriendin en twee dochters van tien en zes in Hengelo, Gelderland. In zijn vrije tijd geeft hij zijn oudste dochter voetbaltraining en staat hij elke zaterdag langs het voetbalveld om haar aan te moedigen. Daarnaast kijkt hij ook graag naar voetbal op de televisie, maar hij geniet misschien nog wel het meest tijdens de Formule 1-weekenden.

_YTR6964

Elke dag is anders

Als Commercieel Technisch Adviseur adviseert Emiel klanten, bezoekt hij montageprojecten en beantwoordt hij technische vragen. Elke werkdag ziet er anders uit. Soms is zijn dag gevuld met het bezoeken van projecten. Andere dagen bezoekt hij klanten voor een opname en zoekt hij voor hen naar de juiste oplossing. Deze afwisseling is precies wat hij zo leuk vindt aan zijn werk.

Toch zit er ook een iets minder leuke kant aan zijn werk. Het komt wel eens voor dat klanten last hebben van een storing en, omdat ze het koud hebben, er meteen vanuit gaan dat het aan de vloerverwarming ligt. Als het dan bijvoorbeeld aan de cv-installatie blijkt te liggen komt Emiel voor niets, aangezien dit werk voor een installateur is.

Voldoening

Gelukkig haalt Emiel wel veel voldoening uit zijn werk. “UniWarm B.V. is een leuk en gezellig bedrijf om voor te werken. En er zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen,” vertelt hij. “Ook heb ik fijne collega’s.” Het beste aan zijn werk is echter toch wel de voldoening die hij ervaart wanneer hij zijn klanten de juiste oplossing weet te bieden.

Tags
Nieuws in proef

« Zurück

Scroll to top