« Zurück

Uniwarm blijft zich ontwikkelen in klimaatsystemen en vloerverwarming

uniwarm-blijft-zich-ontwikkelen-in-klimaatsystemen-en-vloerverwarming-2.jpg21 Aug.

Systeemleverancier Uniwarm bestaat sinds 2001 en is opgericht door Peter Riethorst. We zijn altijd op zoek naar nieuwe producten en zijn erin getraind te denken in oplossingen. “Dankzij onze goede visie, optimale klantgerichtheid, het volgen van de nieuwste ontwikkelingen binnen de markt en door zelf nieuwe producten te maken, weten wij het al 17 jaar vol te houden”, aldus Peter.

Specialisten vloerverwarming en leidingsystemen

We zijn met Uniwarm begonnen als specialisten in vloerverwarming en leidingsystemen. We leverden verwarmingselementen aan regionale groothandels. Dit doen we nu nog steeds, maar we zijn sterk gegroeid. Op dit moment is ons assortiment aan lage temperatuursystemen ontzettend uitgebreid en verkopen we onze producten op nationaal en internationaal niveau. Ook hebben we ons eigen leidingsysteem ontwikkeld.

“Ons eigen leidingsysteem is van de allerhoogste kwaliteit. We werken namelijk samen met leveranciers die we hebben geselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid.”

Vraag een offerte aan

Eigen leidingsysteem

Peter: “Ons eigen leidingsysteem is van de allerhoogste kwaliteit. We werken namelijk samen met leveranciers die we hebben geselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij vinden dat kwaliteit boven prijs gaat. Als een leidingsysteem defect raakt kan de schade namelijk zeer groot zijn. In de 12 jaar dat zij ons leidingen leveren heeft er zich nog nooit een probleem voorgedaan. Ons systeem is dus uiterst betrouwbaar.”

Innovatie in de bouw

De afgelopen jaren hebben we ook een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de innovatie in de bouw. Zo kwamen we met ons Fermacell Klimaatsysteem, de PCM vloerverwarming en de Comfortiser. Ook leveren we al een tijdje kwalitatief hoogwaardige warmtepompen. Allemaal lage temperatuursystemen die beter zijn voor het milieu, gebruiksvriendelijk zijn voor de installateurs én zorgen voor een comfortabel en behaaglijk leef- en werkklimaat.

Over 10 jaar

Peter: “Dankzij ons eigen, uitgebreide assortiment staan we heel sterk. Over 10 jaar zullen we daarom een nog grotere speler zijn binnen de installatiebranche. Wel zullen we genoeg ruimte blijven houden voor onze creativiteit. Zo kunnen we onze klanten nog meer ontzorgen en goed inspelen op de veranderende markt en bouweisen.”

Vraag een offerte aan

« Zurück

Scroll to top