« Zurück

Voor innovatieve installatietechnieken bent u bij Uniwarm aan het goede adres

uniwarm-wij-nemen-graag-risicos-om-de-installatiebranche-te-innoveren-2.jpg18 Sept.

Bent u op zoek naar een totaalleverancier van vloerverwarming en andere lage temperatuursystemen? Systeemleverancier Uniwarm levert alles op dit gebied. Ook leveren we innovatieve installatietechnieken die voldoen aan alle eisen op gebied van duurzaamheid in de bouw. “In onze grote werkplaats in Vorden ontwerpen en produceren we de nieuwste klimaatsystemen en verwarmingselementen”, aldus eigenaar Peter Riethorst.

Produceren van innovatieve installatietechnieken

“Eigenlijk zijn we de afgelopen jaren uit onze voegen gegroeid. We hebben een stuk grotere werkplaats en breder magazijn nodig als we willen doorgroeien”, aldus Peter. “En dat willen we. We hebben grote ambities wat betreft het produceren van innovatieve installatietechnieken en willen ons assortiment steeds verder uitbreiden om aan de toenemende klantvraag te kunnen blijven voldoen.”

“Dit zijn echte eersteklas fabrieken. 100 procent is voor hen nog niet goed genoeg. Ze zijn pas tevreden met de allerbeste producten. Daarom hebben wij hen gekozen.”

Vraag een offerte aan

Ideale plek voor systeemleverancier

Onze klanten bevinden zich in heel Nederland, België, Duitsland en Noorwegen. “Vorden ligt in het oosten van Nederland en is wat ons betreft een ideale plek voor ons systeemleverancier. Binnen anderhalf uur zit ik in Düsseldorf, midden in het Ruhrgebied, waar wij veel klanten hebben.”

Eersteklas fabrieken

In de werkplaats staat een machine die het klimaatsysteem produceert vanuit een Fermacell plaat. Wij kunnen echter niet alle verwarmingselementen maken, dus kopen we een aantal onderdelen elders in. Zo komen onze fittingen uit Oostenrijk en onze leidingen uit Zwitserland. “Daar staan echte eersteklas fabrieken. 100 procent is voor hen nog niet goed genoeg. Ze zijn pas tevreden met de allerbeste producten. Daarom hebben wij hen gekozen. Wij zijn ook pas tevreden met het allerbeste, zodat wij onze klanten verwarmingsinstallaties van topkwaliteit kunnen leveren.”

Vraag een offerte aan

« Zurück

Scroll to top