Home ›› Cv Ketel Installateur

Cv ketel installateur die verder kijkt

Een cv ketel installateur maakt het voor u mogelijk om de temperatuur in uw woning of pand tot een aangenaam niveau te kunnen verwarmen. Daar zijn verschillende manieren voor. Een goede cv ketel installateur zal u over de beste optie voor uw situatie adviseren én nog verder kijken. Dat is wat Uniwarm doet met Sentinel.

cv ketel installateur
neem contact op ››

Cv ketel installateur geeft advies

Een aangename temperatuur begint bij een goed advies van uw cv ketel installateur. Voor de verwarming van uw woning of pand zijn namelijk meerdere installatieopties mogelijk.

 • HR-ketel
  Een HR-ketel (HR staat voor Hoog Rendement) is de opvolger van de traditionele CV-ketel. De HR-ketel heeft als voordeel dat deze een veel hoger rendement kent doordat de ketel onder meer is voorzien van een warmtewisselaar waarin koud water wordt verwarmd met de rookgassen die vrijkomen bij de verbranding van het gas.

 • VR-ketel
  Uw cv ketel installateur kan ook een VR-ketel adviseren. VR staat voor Verbeterd Rendement. Deze ketel is geen volwaardige opvolger, maar meer een upgrade van de traditionele gasgestookte CV-ketel. Hij is zuiniger dan een CV-ketel, maar niet zo zuinig als een HR-ketel. Deze optie adviseren we als cv ketel installateur wanneer een HR-ketel in een bestaande situatie niet mogelijk blijkt.

 • (HR) Combiketel
  Heeft u ruimte voor een ketel met een losse boiler? Dan kan uw cv ketel installateur u adviseren om een (HR) Combiketel te kiezen. Deze is namelijk zuiniger dan de gewone (HR-)ketel. U heeft dan twee aparte apparaten voor de verwarming en het warme water uit uw kranen.

 • Elektrische CV-ketel
  In het rijtje ketels kan de cv ketel installateur ook nog de Electrische CV-ketel adviseren. Deze is, anders dan de rest, niet gasgestookt, maar werkt volledig op elektrische energie. De Elektrische CV-ketel verbruikt veel stroom en is vaak alleen geschikt voor kleine ruimtes.

 • Warmtepomp
  Tot slot is er natuurlijk nog de warmtepomp. Deze verwarmingsinstallatie werkt op elektrische stroom en haalt warmte uit de lucht, de bodem of het grondwater. Dit is vooral voor goed geïsoleerde woningen en panden de beste oplossing.

cv ketel installateur
neem contact op ››

Cv ketel installateur installeert

Na het advies van de cv ketel installateur volgt natuurlijk de uitvoering. Bij UniWarm kiezen we voor Sentinel producten en werken we met echte vakmensen zodat we een optimale installatie kunnen garanderen. We komen bij u langs, verwijderen de oude ketel en vervangen deze voor het nieuwe systeem. Natuurlijk stellen we de ketel perfect af en indien gewenst stellen we ook de thermostaat voor u in zodat u direct van uw nieuwe verwarmingsinstallatie kunt genieten.

Cv ketel installateur UniWarm kijkt verder met Sentinel

Als ervaren cv ketel installateur kijken we bij de installatie van uw verwarmingssysteem al verder dan vandaag. U wilt immers langere tijd verzekerd zijn van een goed werkende verwarmingsinstallatie. Daar zorgen we voor. Met Sentinel staan we namelijk bekend om het voorkomen van kalkaanslag, vervuiling en verstopping van uw verwarmingssysteem. Hiervoor hebben we een Sentinel productprogramma ontwikkeld. Het houdt de leidingen en ketel schoon waardoor er veel minder kans is op verstopping, lekkages en warmteverlies.

Bent u op zoek naar een cv ketel installateur die niet alleen goed advies geeft en een vakkundige installatie garandeert, maar er ook voor zorgt dat u lange tijd van uw nieuwe verwarmingsinstallatie kunt genieten? Neem eens contact met ons op. We adviseren u graag over het gebruik van de Sentinel producten.

Neem contact op

Scroll naar boven