Home ›› Installateur

Installateur: innovatieve en duurzame klimaatsystemen voor u

De verwarmingswensen van huiseigenaren en projectontwikkelaars worden steeds specifieker. Kwaliteit en duurzaamheid zijn op dit moment heel belangrijk in het werk van een installateur van verwarmingssystemen. Als systeemleverancier in warmte- en koeltechniek helpt UniWarm u vakkundig verder. We zijn specialist in vloerverwarming en klimaatsystemen met een eigen leidingsysteem voor vloer-, wand- en plafondverwarming en -koeling.

Installateur - Vloer
neem contact op ››

Bij UniWarm bestelt u alle benodigde onderdelen voor vloerverwarming en klimaatsystemen in één keer. Dit is voor u als professional het effectiefst. We zijn gespecialiseerd in vloerverwarming en hebben voor iedere situatie de beste oplossing. Zo bieden we naast innovatieve producten, zoals het klimaatsysteem en de ventilatievloer, de algemeen bekende natte vloerverwarmingssystemen.

Installateur

Bent u als installateur op zoek naar hoge kwaliteit verwarmingssystemen die eenvoudig zijn aan te sluiten? Het aanbod van lage temperatuursystemen van UniWarm is vrij groot. We gaan met de eisen en wensen op het vlak van duurzaamheid mee en innoveren continu om tot het beste resultaat te komen. Hierbij houden we rekening met het feit dat het klimaatsysteem zo goed en gemakkelijk mogelijk te installeren en onderhouden is.

Innovatieve producten

Met onze klimaatsystemen garanderen we optimaal comfort en duurzaamheid. Het innovatieve droogbouwsysteem is een verwarmings-, koelings- en afwerkingslichaam in één. Het is een droogbouwsysteem omdat het bestaat uit een Fermacell plaat. Voor een ervaren installateur is het klimaatsysteem gemakkelijk aan te sluiten op de cv-installatie.

De Fermacell gipsvezelplaten bieden vele voordelen, waaronder een zeer kleine opbouwhoogte. De afwerking van de vloer kan bij een droogbouwsysteem direct plaatsvinden omdat er geen sprake is van droogtijd. Hierdoor is deze vloerverwarming uitermate geschikt voor diverse bouwprojecten, zoals renovatie. Dit klimaatsysteem is onder andere toepasbaar op houten vloeren.

Eigen leidingsysteem

Het laatste wat u wilt is dat klanten problemen aan het leidingsysteem ondervinden. Voor een installateur is het belangrijk dat hij kan vertrouwen op de kwaliteit van onze producten. Met het eigen leidingsysteem van UniWarm is het risico op mankementen nihil. Wij leveren leidingen van de allerhoogste kwaliteit voor vloer-, wand-, plafondverwarming en koeling. Op deze aluminium kernleidingen en bijbehorende persfittingen, van 16 tot en met 40mm, zit het KIWA KOMO certificaat. Ze zijn hiermee dus geschikt voor tapwater installaties.

Installateur - Uniwarm
neem contact op ››

Installateur kiest voor Sentinel

De meeste mensen reinigen hun verwarmingsinstallatie bijna nooit. Hierdoor gaat de waterkwaliteit snel achteruit en zal de installatie vervuild en verstopt raken. Tijdens koude winterperioden is een defect verwarmingsysteem een ongewenste verrassing. De kosten van een verwarmingsreparatie kunnen hoog oplopen, weet u als installateur. Sentinel verkleint de kans op vervuiling en verstopping en daardoor blijft het klimaat in de ruimte comfortabel. Dit product is voor iedereen met vloerverwarming, radiatoren en een cv-installatie. We leveren het product exclusief aan installateurs.

Leveranciers

Onze leveranciers hebben wij geselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. In de 12 jaar dat zij leidingen aan ons leveren heeft er zich nooit een probleem voorgedaan. Alle leidingen in het assortiment van UniWarm zijn gemaakt van de kunststof PEHD, met in de kern aluminium. Ze zijn hierdoor 100% diffusiedicht.

Bent u installateur of wilt u uw eigen huis energiezuiniger maken? Neem contact op met UniWarm en vraag ons om advies. Zaken als tekenen, berekenen en inregelen willen we graag voor u doen. We kunnen u compleet ontzorgen door het klimaatsysteem voor u te installeren. UniWarm is een innovatief bedrijf op het gebied van warmte-, koel- en vriestechniek. We zijn begonnen als specialisten in vloerverwarming en leidingsystemen en uitgegroeid naar een groothandel met onderdelen voor diverse soorten vloerverwarming en klimaatsystemen.

Neem contact op

Scroll naar boven