« Terug

Wij gaan elke uitdaging aan

_YTR0907.jpg03 mrt

Totaalpakket vloerverwarming, klimaatsysteem, leidingssystemen, vloerverwarming, badkamerverwarming of juist koeling in de vorm van een koelplafond. UniWarm biedt op veel vlakken een mooie oplossing. In de afgelopen tijd merken wij dat wij regelmatig vragen van klanten krijgen over de mogelijkheid om een systeem nét wat anders op te leveren dan normaal. Het koelplafond bijvoorbeeld.

Inspelen op vragen van de klant

Regelmatig komen klanten bij ons langs met de vraag of we het koelsysteem willen en kunnen aanpassen. Destijds zat dit niet in ons assortiment, maar natuurlijk nemen wij deze vraag wel serieus en denken wij vanuit onze professie kritisch mee om toch een oplossing te kunnen bieden. Zo kregen we een tijdje terug de vraag of het mogelijk was om een lichter systeem te kunnen maken. De klant zelf had hier ook al over nagedacht en samen zijn wij gaan kijken naar een mogelijkheid.

PHOTO-2019-05-20-17-05-25.jpg

Het resultaat

Het is gelukt! Uiteindelijk hebben wij een lichter product geleverd dan het bestaande systeem. Hierdoor werd ons systeem een stuk vriendelijker voor de monteurs om aan te leggen. Nu vraagt u zich misschien af: is de kwaliteit van werking dan wel hetzelfde? Het antwoord is ja. De koelprestaties bleven goed en de stukadoor wist welke bewerking hij moest toepassen om dit voor hem bekende materiaal af te werken.

Waar sommige bedrijven misschien terugdeinzen, vinden wij het een mooie uitdaging om dit voor de klant voor elkaar te krijgen.

Eco materiaal

Voor het koelplafond kregen wij van een andere klant de vraag of het mogelijk was om deze te maken van ecologisch materiaal. En om het ontwerp dusdanig te maken dat er geen koppelingen geplaatst hoefden te worden. Waar sommige bedrijven misschien terugdeinzen, vinden wij het een mooie uitdaging om dit voor de klant voor elkaar te krijgen. Maar ook een eer dat een klant ons überhaupt benadert met dit soort vragen.

Alles is mogelijk

Heeft u ook een vraag, zoals hierboven? Aarzel dan niet om ons te benaderen. Wij kijken graag samen met u naar een mooie oplossing. Neem contact op via +31 (0)575 - 555 777 of stuur een mailtje naar info@UniWarm.nl.

_YTR0972.jpg

 

« Terug

Scroll naar boven