« Terug

Maak kennis met Jon: verkoper binnendienst en projectbegeleider

foto blog Jon.png26 apr

“De ene dag ben ik op locatie en de andere dag op kantoor. Deze afwisseling past goed bij mij”, zegt Jon Vos. Hij werkt sinds december 2022 bij UniWarm. “De collegialiteit binnen UniWarm is groot. Als het erg druk is, helpen we elkaar om het werk af te krijgen. Daardoor is het bijna nooit nodig om over te werken.”

Innovatieve producten

“In mijn functie als medewerker binnendienst stel ik offertes op voor complete verwarmings- en koelingssystemen of onderdelen daarvan. Daarnaast verkoop ik andere artikelen, zoals het reinigingssysteem Sentinel en de bijbehorende producten.

Het is interessant om te zien dat we voortdurend bezig zijn met het verbeteren van onze bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Klanten willen graag worden geïnformeerd over onze innovaties. Ik stel regelmatig offertes op voor een product dat UniWarm zelf heeft ontwikkeld: het klimaatsysteem. Dit is een droogbouwsysteem met voorgefreesde platen van gerecycled papier en gips. Het klimaatsysteem is ideaal voor het verduurzamen van bestaande woningen, mede vanwege de lage opbouwhoogte. Daarnaast verkoop ik steeds vaker de ventilatievloer. Deze vloerverwarming kan verwarmen, koelen en heeft een mechanische luchttoevoer.

UniWarm heeft ook producten in het assortiment die bijdragen aan een milieuvriendelijke woningbouw, zoals de wand- en vloerverwarming met ecologische houtvezelplaten. Binnenkort komt daar een nieuwe versie van, waarbij stro is verwerkt in de verwarmingsplaat.

“In mijn functie als medewerker binnendienst stel ik offertes op voor complete verwarmings- en koelingssystemen of onderdelen daarvan. Daarnaast verkoop ik andere artikelen, zoals het reinigingssysteem Sentinel en de bijbehorende producten.”

Projectbegeleiding

Op het moment dat we een opdracht hebben waarbij ons eigen montageteam de vloerverwarming legt, kom ik langs op locatie om de projecten te begeleiden. Dit doe ik doorgaans een week van tevoren. Mocht er bijvoorbeeld een andere verdeler of een ander systeem nodig zijn, dan heb ik genoeg tijd om dat te regelen. Zo kunnen de monteurs direct aan de slag op de afgesproken datum.

Laatst was ik betrokken bij een mooi project in Deventer. Een oude dokterswoning werd compleet gerenoveerd en verduurzaamd met onder andere ons klimaatsysteem. Om de gipsvezelplaten op de tweede en derde verdieping te krijgen, moesten we een grote kraan gebruiken. Zoiets is altijd spannend, maar dankzij de goede samenwerking verliep het soepel.   

Jon is ook in zijn vrije tijd heel actief. Hij voetbalt, doet aan crossfit en houdt van mountainbiken. Over een paar maanden staat hem een mooie gebeurtenis te wachten: “Ik ben verloofd en ga in september 2023 trouwen, daar kijk ik erg naar uit. Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen.”

« Terug

Scroll naar boven