Home ›› Vloerverwarming Badkamer

Vloerverwarming badkamer praktisch en simpel bij UniWarm

Vloerverwarming badkamer en meer toepassingen

Vloerverwarming badkamer is waar u op zocht en wat u bij ons kunt vinden. Onze systemen verwarmen uw badkamer snel en zijn gemakkelijk te installeren.

vloerverwarming badkamer
neem contact op ››

Vloerverwarming badkamer: heel aangenaam

Vloerverwarming badkamer of zelfs met muurverwarming toveren wij uw badkamer om in een heerlijke relaxruimte. In een badkamer moet u zich comfortabel voelen en warmte is daarvoor van cruciaal belang. Omarmt door warmte voelt u zich aangenaam en wilt u heerlijk de tijd nemen voor uzelf of ontspannen aan de dag beginnen. Bijkomend voordeel is, dat vocht niet lang in de badkamer aanwezig blijft op uw tegels, sanitair en/of kozijnen. De UniWarm badkamersystemen zijn makkelijk te installeren en ideaal voor elk soort badkamer.

Vloerverwarming badkamer of wandverwarming

U bent op onze website terecht gekomen, omdat u zocht naar ‘vloerverwarming badkamer’. Twee jaar geleden ontwikkelden wij een prachtig systeem. Naast de vloerverwarming voor in elke badkamer, ontwikkelden wij ook een wandverwarming voor in de badkamer. We vertellen u graag meer over onze systemen.

Vloerverwarming badkamer

Met onze vloerverwarming in de badkamer, wordt het snel behaaglijk warm. Het systeem vloerverwarming badkamer is makkelijk aan te brengen en bestaat uit een basisplaat waar sleuven in zitten. In deze sleuven wordt de leiding gemonteerd. Wij brengen de slangen standaard aan met een tussenruimte van 10 centimeter van elkaar verwijderd. Het enige waarvoor u dient te zorgen is een voldoende stabiele vloer die helemaal vlak is. 

Verdere specificaties en voordelen van onze vloerverwarming badkamer: 

 • waterdicht, 
 • licht van gewicht, 
 • reageert snel op de warmtevraag,
 • is aan te sluiten op uw bestaande cv installatie,
 • ook geschikt bij groot formaat tegels,
 • legplan is mogelijk,
 • een instructievideo is beschikbaar.

Kortom: het UniWarm badkamersysteem zorgt voor snelle en behaaglijke warmte in uw badkamer.

vloerverwarming badkamer installatie vloer uniwarm
neem contact op ››

Wandverwarming badkamer

Heeft u al eens aan wandverwarming gedacht? Douchen met koude rillingen is definitief voorbij! Vergelijkbaar met de vloerverwarming, maar net iets anders, is onze wandverwarming. Onze wandverwarming bestaat ook uit een basisplaat voorzien van sleuven. Ook hier brengen wij de leidingen aan met een tussenafstand van 10 centimeter. Voldoende om de warmte optimaal te verspreiden. De plaat is zowel op een betonnen vloer als op een houten vloer te monteren, zoals deze maar helemaal vlak is en stabiel.

Ook hier de voordelen op een rijtje:

 • licht van gewicht
 • biedt veel comfort
 • oersterk systeem
 • waterdicht systeem
 • optimaal benutten van uw ruimte: geen radiator tegen de muur
 • draait al op lage temperatuur 
 • compleet pakket 

Vloerverwarming badkamer en wandverwarming

Beide systemen zijn aan te brengen zowel op beton als op een houten vloer. Voorwaarde is wel dat u het uiteindelijk laat betegelen. Hierbij geldt hoe groter de tegels, hoe beter. En, de tegels dienen een afmeting van minimaal 10x10 centimeter te hebben. Kortom: ideale systemen voor elke badkamer.

Waar vindt u UniWarm 

Wij hebben een zeer deskundig team dat altijd bezig is met het bedenken van innovatieve producten. We geven graag advies op maat en maken waar nodig ook producten op maat. Uw vraag is onze uitdaging. Onze missie is niet voor niets om voor iedere situatie de juiste oplossing te vinden. Soms kun je zelfs een subsidie krijgen. Wij staan voor u klaar in Vorden en zijn te vinden in onze webshop op de website.

Neem contact op

Scroll naar boven