Home ›› Wandverwarming

Wandverwarming badkamer

De keuze voor een verwarmingssysteem in de badkamer kan van invloed zijn op inrichting of de ruimte in de badkamer. Bij nieuwbouw of een grondige renovatie adviseren wij wandverwarming. Bij UniWarm heeft u de keuze uit verschillende soorten wandverwarming, van radiatoren tot ingebouwde wandverwarming met waterleidingen. Die laatste is een energiezuinige en ruimtebesparende oplossing als wandverwarming badkamer.

In de badkamer is wandverwarming waarschijnlijk minstens zo effectief als verwarming in de vloer. Het voordeel van een raam in de badkamer is dat u ’s nachts het raam op een kier kan zetten voor ventilatie van uw appartement of bovenverdieping. Het nadeel is een koude badkamer de volgende ochtend. Met ingebouwde wandverwarming badkamer verwarmt u op een energiezuinige manier de ruimte tot een aangename temperatuur. Lees hier over de voordelen, het onderhoud en de alternatieven.

Wandverwarming- Badkamer wandverwarming
neem contact op ››

Wandverwarming

De keuze voor wandverwarming is een keuze voor een energiezuinig verwarmingssysteem. Het werkt in tegenstelling tot radiatoren namelijk met een lage temperatuur water. Met deze verwarming heeft u geen radiatoren nodig en dat bespaart u ruimte. Bij wandverwarming badkamer stoot u tijdens het afdrogen bijvoorbeeld niet met uw knie tegen een uitstekende radiator.

De oppervlakte van een badkamer is over het algemeen niet heel groot. Met de plaatsing van een wastafel, toilet en douche blijft er weinig oppervlakte van de grond over voor effectieve vloerverwarming. Wandverwarming badkamer is een innovatieve oplossing in dat geval. Door de grote muuroppervlakte is er veel ruimte voor wandverwarming. De stralingswarmte van deze ingebouwde verwarming warmt een ruimte snel op.

Sentinel

Net als bij vloerverwarming en andere verwarming systemen zorgt periodiek onderhoud voor een langere levensduur van wandverwarming. UniWarm is officieel verkooppunt van de reinigingsproducten van Sentinel. Zonder periodiek onderhoud is de kans op vervuiling en verstopping bij een verwarmingssysteem groter. Met Sentinel reinigt, beschermt en onderhoud u de wandverwarming badkamer. Het beschermingsproduct van Sentinel voorkomt corrosie en kalkaanslag.

Wandverwarming - Installatie
neem contact op ››

Wandverwarming badkamer

Met wandverwarming badkamer verwarmt u de ruimte op een energiezuinige manier. Maar dan hebben wij het over ingebouwde wandverwarming met waterleidingen die kan dienen als hoofdverwarming. Ingebouwde elektrische wandverwarming is een optie als bijverwarming, want de energiekosten liggen aanmerkelijk hoger.

Ingebouwde wandverwarming is aan te raden bij nieuwbouw of grondige renovatie. Bovendien moeten de muren nog niet afgewerkt zijn. Als alternatief voor wandverwarming in de muur kunt u kiezen voor wandverwarming aan de muur, zoals radiatoren, infrarood panelen en keramische kachels.

Wilt u meer informatie over wandverwarming? Neem dan vrijblijvend contact op met UniWarm. Wij zijn een systeemleverancier met een groot assortiment lage temperatuur producten, van vloerverwarming tot wand- of plafondverwarming. UniWarm kan u dankzij twintig jaar kennis en ervaring verder helpen op het gebied van klimaat- en verwarmingssystemen. Wij bedenken en ontwikkelen innovatieve producten, waarbij duurzaamheid een belangrijke pijler is.

Neem contact op

Scroll naar boven