Hero systemen uniwarm

Häufig gestellte Fragen

Wat is de levertijd van onze producten? 

De meeste van onze producten staan op voorraad. Als u voor 15:00 besteld, heeft u het de volgende  dag in huis en/of locatie. Is uw product niet voorradig dan wordt deze nog dezelfde dag besteld. 

Hoe levert Uniwarm aan mij uit?  

Bij het verwerken van uw bestelling wordt bepaald via welke weg uw materialen bij u aankomen. Het  kan zijn met onze transporteur, via post of gebracht door onze vaste chauffeur. De hoogte van uw order en de transportkeuze bepalen de kosten voor uw zending.  

Wie zijn wij?

Wij zijn leverancier en producent van innovatieve klimaatsystemen, leidingsystemen, en producten  op gebied van uw binnenklimaat. Voortdurend spelen wij in op de veranderende marktvraag rondom  duurzaamheid en energie. Zodoende komen we regelmatig met nieuwe producten die optimaal  comfort en duurzaamheid garanderen.

Ons team bestaat uit 12 enthousiaste professionals die klantvriendelijkheid en flexibiliteit hoog in het  vaandel hebben staan.  

Retourbeleid

Onze artikelen kunt u altijd terugsturen. Wij doen dit altijd in overleg met u. Wij bespreken dan de  reden voor retour en plannen zo nodig transport in.

Het kan zijn dat er kosten in mindering worden gebracht. Dit wordt altijd achteraf bepaald.  

Retourbeleid huurmateriaal

Als u materialen huurt van Uniwarm wordt er borg in rekening gebracht. De borg wordt in mindering  gebracht mits:

  • Het materiaal compleet is
  • Het materiaal werkend is
  • Het retourformulier volledig is ingevuld

Materiaal kan verstuurd worden naar onderstaand adres. Graag het retourformulier meesturen met het pakket.

Retouradres: 
Uniwarm B.V. 
Retour afdeling 
Netwerkweg 3A 
7251 KV VORDEN 

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling niet ontvangen heb? 

Wordt uw bestelling geleverd met groot transport en/of post, dan krijgt u een e-mail met een track  en tracé code. Zo kunt u zelf uw bestelling volgen. Gaat er onverhoopt toch iets mis, neem dan gerust  contact op met de klantenservice. Zij kijken dan waarom uw bestelling er nog niet is. 
Het kan zijn dat uw bestelling wordt bezorgd door onze vaste chauffeur. Op de dag van levering  wordt u gebeld. Dan is de chauffeur met 30 minuten bij u met uw bestelling.

Neem contact op

 Wat moet ik doen als er iets mis is met de bestelling die ik ontvangen heb?

met de bestelling die u heeft ontvangen, dan kunt u contact opnemen met de  klantenservice. Zij zullen u verder helpen. Mocht er sprake zijn van een beschadiging dan zal de  klantenservice u vragen om foto’s te maken.

Neem contact op

Kan ik als particulier bij Uniwarm bestellen? 

Iedereen kan bij ons bestellen. Wij adviseren iedereen die op zoek is naar een geschikt systeem voor  verwarmen en/of koelen. Uw producten worden uitgeleverd via een van onze dealers, waarvan u  tevens een factuur ontvangt.  

Kan Uniwarm de montage uit handen nemen? 

Ja dat kan. Wij werken samen met betrouwbare partijen die de montage realiseren. Of het nu gaat  om 5 vierkante meter of 500 vierkante meter; onze partners zijn in staat om het te monteren.

De kosten voor montage is afhankelijk van de vierkante meters die worden aangevraagd. Dit verschilt  ook per systeem. Als u een offerte aanvraagt dan kunnen wij u voorzien van een prijs.

Uw montage, wordt na akkoord op de offerte, met drie werkdagen ingepland. Dan weet u precies  waar u aan toe bent.

Offerte aanvragen

 Wat is het voordeel van een droogbouwsysteem? 

Het voordeel van een droogbouwsysteem is dat u niet te maken heeft met droogtijd. Hierdoor kunt u  een project sneller afronden.  

Waarom maakt Uniwarm een legplan? 

Heeft u akkoord gegeven op uw offerte, dan maakt Uniwarm een legplan voor u. Het legplan bestaat  uit 2 tekeningen. In de eerste tekening ziet u hoe de platen gelegd moeten worden. In de tweede  tekening ziet u hoe de leidingen erin moeten liggen. In de tekeningen hebben we ook rekening  gehouden met de naregeling. 

Hoe werkt naregeling?

Met naregeling kunt u uw installatie bedienen via uw telefoon of tablet. Ook is het mogelijk om  scenario’s in te stellen en de bediening te automatiseren. Zo zet u uw thermostaat al aan voordat u  naar huis komt en wordt uw leven een stukje comfortabeler.  

Downloads

Gereedschappen

Gaat u zelf aan de slag met de montage van een van onze systemen, dan hebben wij verschillende  gereedschappen in de aanbieding. Deze gereedschappen zijn specifiek voor de montage van onze  systemen.

Voor eenmalig gebruik hebben wij gereedschap voor de verhuur. Zo hoeft u niet een duur apparaat  aan te schaffen.

Wilt u weten welk gereedschap u waarvoor kunt gebruiken en wat de kosten zijn voor de verhuur?

Neem contact op met een van onze adviseurs. 

Adviesgesprek aanvragen

Hero systemen uniwarm
Bekijk onze systemen
Vloerverwarming sentinel uniwarm (1)
Offerte aanvragen