Hero systemen uniwarm

Innovator in vloerverwarming

Innovatieve systeemleverancier

UniWarm is een toonaangevende systeemleverancier die bekendstaat om zijn innovatieve en circulaire producten. Wij zijn pioniers op het gebied van energiezuinige, hoogwaardige verwarmings- en koelingssystemen, zowel voor woningrenovaties als voor de bouw van toekomstbestendige nieuwbouwwoningen.

Uniwarm blijft zich ontwikkelen in klimaatsystemen en vloerverwarming 2

Onze criteria: milieuvriendelijk, optimaal comfort en installatiegemak

Wij houden de laatste ontwikkelingen in de installatiebranche nauwlettend in de gaten en anticiperen op toekomstige behoeften. Bij de ontwikkeling en selectie van onze producten leggen we de nadruk op materialen die recyclebaar of biobased zijn. Tegelijkertijd hechten we veel waarde aan het creëren van comfort en installatiegemak. Voor elke situatie hebben we de juiste verwarmings- en koelingsoplossing in huis.

Bekijk systemen

Onze innovaties 

In de afgelopen jaren hebben onze innovaties het landschap van natbouw- en droogbouwsystemen veranderd. Een product dat regelmatig onder de aandacht komt, is het Klimaatsysteem. Dit droogbouwsysteem bestaat uit een verwarmings- en koelingslichaam met afbouwplaat en is beschikbaar in varianten voor de vloer, de wand en het plafond. Het lichte gewicht en de lage opbouwhoogte maken het Klimaatsysteem geschikt voor renovatieprojecten, maar ook voor nieuwbouwprojecten met bijvoorbeeld prefab-woningen. Trots zijn we ook op onze Ventilatievloer, een multifunctioneel systeem dat verwarmt, koelt én ventileert, en op het Badkamersysteem dat een oplossing biedt voor grote tegels.

Onze innovaties innovators uniwarm
Ontdek onze innovaties innovator uniwarm

Maar ook in de ontwikkeling van natbouwsystemen zijn we een grote speler. Onze veelgevraagde producten, zoals het Tackersysteem met EPS-isolatie en het Alufoam- en nettensysteem, laten zien dat wij weten waar de behoeften van aannemers, installateurs en eindgebruikers liggen. Voor individuen die zelf vloerverwarming willen aanleggen, hebben we het Noppenplaatsysteem ontwikkeld. Dit is eenvoudig te monteren, zonder speciaal gereedschap.

Ontdek onze innovaties in de catalogus – vrijblijvend te downloaden

Onze catalogus met producten wordt regelmatig vernieuwd en is vrijblijvend te downloaden, zodat u op de hoogte blijft van alle technische ontwikkelingen.

Bekijk catalogus

Hero systemen uniwarm
Bekijk de toepassingen
Vloerverwarming sentinel uniwarm (1)
Bekijk onze systemen

Diese Website verwendet Cookies

Wir verwenden Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Lesen Sie mehr

Schlie├čen