GEMAK & BEHAAGLIJKHEID MET HET UNIWARM KLIMAATSYSTEEM

  • DESKUNDIG ADVIES OP MAAT
  • RUIM ASSORTIMENT
  • INNOVATIEF
  • TOTAALPAKKET: INKOOP EN MONTAGE
icon1-EigenLeidingssysteem-producten-home-uniwarm.png

Eigen leidingssysteem

Wij leveren leidingen van de allerhoogste kwaliteit voor vloer-, wand-, plafondverwarming én koeling. Bovendien zijn ze 100% diffusiedicht.

lees meer ››
icon2-Klimaatsysteem-producten-home-uniwarm.png

Klimaatsysteem

Ons innovatieve klimaatsysteem staat garant voor comfort en duurzaamheid. Het is een verwarmings-, koelings- en afwerkingslichaam in één en gemakkelijk aan te sluiten op de cv-installatie.

lees meer ››
icon3-Totaalpakket-producten-home-uniwarm.png

Totaalpakket vloerverwarming

Wij zijn gespecialiseerd in vloerverwarming en hebben voor iedere denkbare situatie de juiste oplossing, dankzij ons uitgebreide assortiment. 

lees meer ››
icon4-Service-producten-home-uniwarm.png

Service (montage)

Heeft u ondersteuning nodig bij het installeren van verwarming? Wij helpen u graag en geven advies op maat. 

lees meer ››

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

OVER UNIWARM

Bent u op zoek naar een comfortabel en energiezuinig klimaatsysteem voor een bouwproject? Uniwarm is u graag van dienst. Als ervaren systeemleverancier beschikken wij over een ruim assortiment aan lage temperatuurproducten, voor de vloer, wand en het plafond.

Deskundig en klantgericht team

Uniwarm is opgericht door Peter Riethorst in 2001. Sinds die tijd heeft hij een zeer deskundig en klantgericht team om zich heen verzameld. Dankzij onze enthousiaste houding en ons creatieve denkvermogen zijn we steeds opnieuw in staat innovatieve producten voor u te bedenken. Ook geven we advies op maat en maken indien nodig producten op maat.

De juiste oplossing

Onze missie is om voor iedere situatie de juiste oplossing te leveren. Daarom hebben we een breed en specialistisch assortiment, zodat er voor elke denkbare situatie genoeg keuze is. Daarnaast spelen we in op de veranderende marktvraag rondom energie en duurzaamheid. We komen voortdurend met nieuwe producten, die optimaal comfort en duurzaamheid garanderen.

Complete ontzorging

Als u een klimaatsysteem gaat installeren, kunt u ons altijd om advies vragen. Zaken als tekenen, berekenen en inregelen nemen wij graag van u over. Wanneer u dat wenst kunnen wij u compleet ontzorgen, door ons het klimaatsysteem te laten installeren. Wij streven ernaar dat alle partijen tevreden zijn en dat ieder gebouw een comfortabele plek wordt om in te verblijven. 

Bel mij terugUw verwarmingsinstallatie optimaal beschermen?

Meer informatie over SENTINEL
recensie-home-Uniwarm.png

"Uniwarm bewijst iedere dag service & kwaliteit in het DNA te hebben. Een feestje om mee samen te werken."

- Huib Burmanje

recensie-home-Uniwarm.png

"Een bedrijf dat meedenkt, professioneel is, waar je zeer netjes behandeld wordt door het personeel en de directeur, kwaliteitsmaterialen, de communicatie perfect is, en ze altijd doen wat zij beloven, dus echt een vijf sterren bedrijf."

- Installatiebedrijf Simon

recensie-home-Uniwarm.png

“Je kunt hier ook terecht voor bijvoorbeeld pvc buis of hulpstukken,ze hebben van alles op voorraad.“

- Ontstoppingsbedrijf Lageschaar

LAATSTE NIEUWS

Maak kennis met Jon: verkoper binnendienst en projectbegeleider

foto blog Jon.png26 apr “De ene dag ben ik op locatie en de andere dag op kantoor. Deze afwisseling past goed bij mij”, zegt Jon Vos. Hij werkt sinds december 2022 bij UniWarm. “De collegialiteit binnen UniWarm is groot.... lees verder

Maak kennis met Corina: onze enthousiaste inkoopmedewerker

blog uniwarm.png06 feb “Als inkoper heb je een grote verantwoordelijkheid. Je zorgt ervoor dat het magazijn altijd goed is aangevuld, zodat de interne klant nooit misgrijpt”, vertelt Corina Bruijn. Sinds september 2022 ... lees verder
Scroll naar boven