Hero contactpagina uniwarm

Verwarmen en koelen

Het hele jaar door een aangename temperatuur in huis? Dat is goed mogelijk met de systemen van UniWarm. Deze kunnen verwarmen én koelen, mits ze worden aangesloten op een warmtepomp. 

Voordelen en mogelijkheden voor verwarmen/koelen:

Koelen vanuit het plafond, verwarmen vanuit de vloer

Onze mogelijkheden om zowel te kunnen verwarmen als koelen zijn uitgebreid. Een mooie oplossing is een koelplafond in combinatie met vloerverwarming. In de zomer kunt u efficiënt koelen vanuit het plafond en in de winter kunt u verwarmen vanuit de vloer. De keuze om alleen met de vloer te verwarmen en te koelen is ook mogelijk. Dit is allemaal afhankelijk van uw situatie en voorkeur.

Klimaatsysteem en Ventilatievloer

Het Klimaatsysteem kan gemakkelijk worden aangesloten op de warmtepomp en biedt zowel verwarmings- als koelingsmogelijkheden. Een ander innovatief product, onze Ventilatievloer, gaat nog een stap verder door niet alleen te verwarmen en te koelen, maar ook te ventileren: een energiezuinige en gezonde oplossing.

Goede isolatie: belangrijk

Voor een warmtepomp is goede isolatie essentieel. Een volledig geïsoleerde woning, met aandacht voor voldoende ventilatie, is de ideale situatie voor een warmtepomp. In combinatie met lage-temperatuurverwarming resulteert dit in een zeer energiezuinig vloerverwarmings- en koelingssysteem.

1937000004

Geen cv-leiding? Kies voor de E-heater

De vloerverwarmingsverdeler met E-heater verwarmt het water rechtstreeks met behulp van een elektrisch element. De circulatiepomp en het elektrische element worden aangestuurd door een radiografisch bestuurbare thermostaat van Delta Dore.

De E-heater met vloerverwarming fungeert als een op zichzelf staand verwarmingssysteem dat u nauwkeurig kunt regelen en controleren. Het is bijzonder geschikt voor locaties waar geen cv-ketel of warmtepomp beschikbaar is, maar waar wel het comfort van vloerverwarming gewenst is.

Hero systemen uniwarm
Bekijk onze systemen
Vloerverwarming sentinel uniwarm (1)
Offerte aanvragen

Diese Website verwendet Cookies

Wir verwenden Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Lesen Sie mehr

Schlie├čen