• KLIMAATSYSTEMEN
  • ONDERDELEN
  • BEGELEIDING

Hoe kan UniWarm u helpen?

Als u op zoek bent naar een innovatief, gebruiksvriendelijk en energiezuinig klimaatsysteem is UniWarm uw ideale partner. Onze klimaatsystemen zijn uitermate geschikt voor verbouwingen en renovatieprojecten. In deze blogs vertellen we wat allemaal voor u kunnen betekenen. Van het leveren van onderdelen, tot aan complete begeleiding: voor iedere hulpvraag kunt u bij ons terecht.

Ik ga mijn huis verbouwen en ben op zoek naar een oplossing voor vloer- of wandverwarming

U gaat uw huis of kantoor verbouwen en u bent op zoek naar een oplossing voor vloer-, plafond-, of wandverwarming. Een grote investering die u in één keer goed geregeld wilt hebben, zodat u de komende jaren comfortabel en duurzaam woont. Het is begrijpelijk dat u dan eerst met een partij wilt praten die u vakkundig advies kan geven. “Doe-het-zelvers kunnen altijd bij ons terecht voor advies als zij plafond-, wand-, of vloerverwarming gaan aanleggen. Wij hebben voor iedere situatie de juiste oplossing”, aldus Peter Riethorst van UniWarm.

Ik zoek een partij die een energiezuinig klimaatsysteem kan aanleggen

Als u uw kantoor of huis laat verbouwen is de aanleg van een goed klimaatsysteem een elementair onderdeel. In deze tijd, waarin duurzaamheid en energiebesparing een belangrijke rol spelen, komt hier zeer specialistische vakkennis bij kijken. Bij UniWarm beschikken we over deze vakkennis. Wij spelen in op de maatschappelijke veranderingen en passen ons assortiment hier vroegtijdig op aan door innovatieve producten te ontwikkelen. Van wensen omtrent energiebesparing tot aan volledig klimaatneutraal wonen: voor al uw klimaatvraagstukken kunt u bij ons terecht.

Hoe kan UniWarm u helpen?

"In de loop der jaren hebben we gemerkt dat papieren gebruiksaanwijzingen niet handig zijn. Daarom maken we tegenwoordig video’s."

Peter Riethorst

"Al onze dealers zijn bekend met UniWarm-producten. Ze weten precies hoe ze deze op de juiste wijze moeten installeren."

Peter Riethorst

"Wij kunnen snel en zonder al te veel kosten te maken hulp bieden bij duurzame bouwprojecten."

Peter Riethorst

“Het is onze ambitie om oplossingen te bedenken voor zaken die over jaren pas de norm zijn.”

Bent u geïnteresseerd in onze producten en diensten?

Ik ben op zoek naar een energiezuinig klimaatsysteem voor een bouwproject

Tegenwoordig houden projectontwikkelaars zich steeds vaker bezig met duurzaam bouwen. Niet verrassend aangezien we de klimaatdoelen moeten halen die zijn gesteld in het Klimaatakkoord van Parijs. Het streven is dat tussen 2020 en 2050 circa 6 miljoen huizen in Nederland van het aardgas af zijn, met als doel de CO2-uitstoot te beperken. Een grote uitdaging voor veel projectwikkelaars, want er moet gezocht worden naar nieuwe oplossingen.

Ik ben bezig met een uitdagend bouwproject en ben op zoek naar ondersteuning

Menig bouwproject is tegenwoordig zeer uitdagend. Zowel vanwege het gebrek aan personeel als vanwege de klimaatdoelstellingen. UniWarm biedt graag ondersteuning bij uw bouwproject. Enerzijds met onze innovatieve producten en anderzijds met vakkundige ondersteuning. Peter Riethorst van UniWarm: “Wij ontwikkelen onze producten altijd met het oog op het bouwen van de toekomst: het circulaire bouwen.”  

Ik wil een koelplafond en ben op zoek naar een oplossing

Heeft u een uitstekend geïsoleerd huis en krijgt u het soms zelfs te warm in de zomer? Dan is een koelplafond voor u een uitkomst. “Wij raden mensen een koelplafond aan als ze hun verwarming heel weinig zullen gebruiken en koeling nodig hebben. Koelte daalt namelijk, dus is het extra handig als het plafond dit kan realiseren”, aldus Peter Riethorst van UniWarm.

Ik wil verwarming regelen via mijn smartphone of tablet

Stel het is winter, u bent klaar met werken en rijdt naar huis. Hoe fijn is het als het lekker warm is als u thuiskomt? Of, u bent conciërge van een pand waar u de verantwoordelijkheid heeft over de klimaatregeling. Hoe handig zou het zijn als u dan niet elke ruimte langs hoeft te gaan, maar via uw smartphone of tablet de verwarming uit kunt doen en dit zelfs kunt automatiseren? Ons draadloze domotica systeem maakt dit allemaal mogelijk.

Hoe kan UniWarm u helpen?

Ik wil verwarming regelen via mijn smartphone of tablet

UniWarm_Hoe-kan-UniWarm-u-helpen_Blog-11.jpg03 jun Stel het is winter, u bent klaar met werken en rijdt naar huis. Hoe fijn is het als het lekker warm is als u thuiskomt? Of, u bent conciërge van een pand waar u de verantwoordelijkheid heeft over ... lees verder

Ik wil een koelplafond en ben op zoek naar een oplossing

UniWarm_Hoe-kan-UniWarm-u-helpen_Blog-15.jpg06 mei Heeft u een uitstekend geïsoleerd huis en krijgt u het soms zelfs te warm in de zomer? Dan is een koelplafond voor u een uitkomst. “Wij raden mensen een koelplafond aan als ze hun verwarming heel ... lees verder

Ik ben bezig met een uitdagend bouwproject en ben op zoek naar ondersteuning

UniWarm_Hoe-kan-UniWarm-u-helpen_Blog-8.jpg08 apr Menig bouwproject is tegenwoordig zeer uitdagend. Zowel vanwege het gebrek aan personeel als vanwege de klimaatdoelstellingen. UniWarm biedt graag ondersteuning bij uw bouwproject. Enerzijds met ... lees verder

Ik ben op zoek naar een energiezuinig klimaatsysteem voor een bouwproject

UniWarm_Hoe-kan-UniWarm-u-helpen_Blog-3.jpg11 mrt Tegenwoordig houden projectontwikkelaars zich steeds vaker bezig met duurzaam bouwen. Niet verrassend aangezien we de klimaatdoelen moeten halen die zijn gesteld in het Klimaatakkoord van Parijs. ... lees verder

Ik zoek een partij die een energiezuinig klimaatsysteem kan aanleggen

UniWarm_Hoe-kan-UniWarm-u-helpen_Blog-12.jpg11 feb Als u uw kantoor of huis laat verbouwen is de aanleg van een goed klimaatsysteem een elementair onderdeel. In deze tijd, waarin duurzaamheid en energiebesparing een belangrijke rol spelen, komt ... lees verder

Ik ga mijn huis verbouwen en ben op zoek naar een oplossing voor vloer- of wandverwarming

UniWarm_Hoe-kan-UniWarm-u-helpen_Blog-6.jpg14 jan U gaat uw huis of kantoor verbouwen en u bent op zoek naar een oplossing voor vloer-, plafond-, of wandverwarming. Een grote investering die u in één keer goed geregeld wilt hebben, zodat u de ... lees verder
Scroll naar boven