We vertellen graag meer over onze producten

Heeft u nog meer vragen?
  • MEEST VOORKOMENDE VRAGEN
  • UITGEBREIDE INFORMATIE
  • STEL UW VRAAG

Uitleg over onze producten


Klanten stellen regelmatig vragen over onze producten. In deze blogs beantwoorden we de meest voorkomende vragen zeer uitgebreid. U vindt informatie over Sentinel, het klimaatsysteem, legplannen, domotica en constant flow.

Wat doet het Sentinel product voor uw verwarmingsinstallatie?

Sentinel is een productprogramma waarmee u verwarmingsinstallaties kunt reinigen, beschermen en onderhouden. U kunt het gebruiken voor vloerverwarming, radiatoren en de cv installaties. UniWarm raadt u aan het product ook preventief te gebruiken bij een nieuwe installatie. “Mensen reinigen hun klimaatsysteem veel te weinig waardoor de waterkwaliteit achteruit gaat en de installatie vervuild en verstopt raakt”, aldus Peter Riethorst van UniWarm.

Waarom een klimaatsysteem met minimale opbouwhoogte?

Een klimaatsysteem met een minimale opbouwhoogte biedt vele voordelen. Het klimaatsysteem van UniWarm is een droogbouwsysteem bestaande uit een verwarmings- en koelingslichaam en afbouwplaat. Het is een droogbouwsysteem omdat het bestaat uit een Fermacell® plaat (gipsvezel). Fermacell® biedt vele voordelen waaronder een zeer kleine opbouwhoogte.

Heeft u nog meer vragen?

Indien u nog meer vragen heeft horen wij dit graag. Stel u vraag via het formulier, of bel direct naar +31 (0)575 - 555 777.

"Ons klimaatsysteem is licht van gewicht. Hierdoor hoeft u geen aanpassingen te doen aan bestaande bouwconstructies."

Peter Riethorst

"De naregeling is heel belangrijk. Wij werken met aparte groepen. In iedere ruimte kan de temperatuur anders worden ingesteld."

Peter Riethorst

"Vergeet u wel eens het licht of de verwarming uit te zetten? Bespaar energie en gebruik TYDOM."

Peter Riethorst

We zien dat veel mensen met een grachtenpand voor ons systeem kiezen. Want de gevelconstructies van dergelijke oude panden kunnen het gewicht van ons klimaatsysteem goed houden.

Heeft u nog meer vragen?

Wat zijn de voordelen van ons klimaatsysteem?

Geen droogtijd, brandvertragend, licht van gewicht: dit is slechts een greep uit de voordelen die het UniWarm klimaatsysteem u te bieden heeft. “Ons klimaatsysteem is uniek. Het is een afbouwplaat, verwarming- en koelingslichaam in één. Gemaakt van recyclebare Fermacell® gipsvezelplaten”, aldus Peter Riethorst.

Waaruit bestaat een legplan voor vloerverwarming?

Bij UniWarm zijn we gespecialiseerd in het maken van legplannen voor vloerverwarming. Bij iedere opdracht maken wij een legplan in pdf-formaat. “Wij denken met de klant mee en houden rekening met de naregeling. Iedere ruimte is apart na te regelen”, aldus Peter Riethorst van UniWarm. “Bovendien houden wij bij het maken van het legplan veel rekening met energiebesparing en comfort.”

Wat zijn domotica?

Met domotica kunt u installaties en elektronica regelen per telefoon of tablet. Denk aan uw verwarming, verlichting, zonwering, beveiliging enzovoort. Bij UniWarm leveren we de draadloze domoticatoepassingen van TYDOM. “Ik heb ingesteld dat mijn verlichting automatisch om 22:00 uur uitgaat. Zo heb ik een stok achter de deur om op tijd naar bed te gaan”, aldus Peter Riethorst van UniWarm.

Wat is constant flow?

Met onze constant flow-verdeler kunt u de hoeveelheid water over individuele verwarmingsgroepen heel nauwkeurig instellen. Als u dit doet zal er nooit te veel water stromen door uw verwarming. Hiermee bespaart u energie. Bovendien ervaart u meer comfort. “Vaak verschilt de warmtebehoefte per ruimte. Dankzij constant flow kan dit eenvoudig worden ingeregeld”, aldus Peter Riethorst van UniWarm.

Heeft u nog meer vragen?

Indien u nog meer vragen heeft horen wij dit graag. Stel u vraag via het formulier, of bel direct naar +31 (0)575 - 555 777.

Wat is constant flow?

Uniwarm_Thema3_Blog6foto1.jpg16 jan Met onze constant flow-verdeler kunt u de hoeveelheid water over individuele verwarmingsgroepen heel nauwkeurig instellen. Als u dit doet zal er nooit te veel water stromen door uw verwarming. ... lees verder

Wat zijn domotica?

Uniwarm_Thema3_Blog5foto1.jpg19 dec Met domotica kunt u installaties en elektronica regelen per telefoon of tablet. Denk aan uw verwarming, verlichting, zonwering, beveiliging enzovoort. Bij UniWarm leveren we de draadloze ... lees verder

Waaruit bestaat een legplan voor vloerverwarming?

Uniwarm_Thema3_Blog4foto1.jpg21 nov Bij UniWarm zijn we gespecialiseerd in het maken van legplannen voor vloerverwarming. Bij iedere opdracht maken wij een legplan in pdf-formaat. “Wij denken met de klant mee en houden rekening met ... lees verder

Wat zijn de voordelen van ons klimaatsysteem?

Uniwarm_Thema3_Blog3foto1.jpg24 okt Geen droogtijd en licht van gewicht: dit is slechts een greep uit de voordelen die het UniWarm klimaatsysteem u te bieden heeft. “Ons klimaatsysteem is uniek. Het is een afbouwplaat, verwarming- ... lees verder

Waarom een klimaatsysteem met minimale opbouwhoogte?

Uniwarm_Thema3_Blog2foto1.jpg26 sep Een klimaatsysteem met een minimale opbouwhoogte biedt vele voordelen. Het klimaatsysteem van UniWarm is een droogbouwsysteem bestaande uit een verwarmings- en koelingslichaam en afbouwplaat. Het ... lees verder

Wat doet het Sentinel product voor uw verwarmingsinstallatie?

Uniwarm_Thema3_Blog1foto1.jpg29 aug Sentinel is een productprogramma waarmee u verwarmingsinstallaties kunt reinigen, beschermen en onderhouden. U kunt het gebruiken voor vloerverwarming, radiatoren en de cv installaties. UniWarm ... lees verder
Scroll naar boven