Veelgestelde vragen UniWarm

1. Kan UniWarm de montage uit handen nemen?

Ja dat kan zeker. Hoewel we producent en leverancier zijn, nemen we steeds vaker de montage uit handen. Wij werken samen met betrouwbare partijen die de montage realiseren. De monteurs zijn meestal met zijn tweeën en leggen per persoon gemiddeld 10 vierkante meter per dag aan.

U kunt de montage aanvragen via de klantenservice. We streven ernaar de montage binnen 2 weken in te plannen.

Klantenservice

2. Wat is de levertijd van de producten?

Wij hebben alles op voorraad, daardoor hebben we een zeer snelle levertijd. Vaak kunnen we onderdelen de dag zelf of de dag erna al leveren. 

3. Kan ik als particulier bij UniWarm bestellen?

Als u als particulier producten bij ons wilt bestellen, zullen we u verwijzen naar een van onze dealers. Wij nemen uw aanvraag uitgebreid door en zullen een dealer bij u in de buurt op de hoogte stellen van uw vraag. Onze dealers zijn door onszelf opgeleid en weten precies hoe ze onze producten moeten installeren. Indien nodig kunnen wij altijd bijspringen tijdens de montage en controleren of onze producten op de juiste wijze zijn geïnstalleerd.  

Offerte aanvragen

4. Zijn franco leveringen mogelijk?

Wij leveren 99 procent van onze producten franco uit. Het kan voorkomen dat het orderbedrag te laag is. In dat geval zullen wij wel om verzendkosten vragen.

5. Wie is UniWarm?

Wij zijn leverancier en producent van innovatieve leidingsystemen, klimaatsystemen en producten op gebied van uw binnenklimaat. Voortdurend spelen wij in op de veranderende marktvraag rondom duurzaamheid en energie. Zodoende komen we regelmatig met nieuwe producten die optimaal comfort en duurzaamheid garanderen.

In totaal hebben we 10 man in dienst. Zo’n 80 procent van het transport en de montage besteden wij uit aan externe, betrouwbare partijen. Hier kunt u meer over ons bedrijf lezen.

Over ons

6. Hoe levert UniWarm aan mij uit?

Wij leveren uit via dealers. Zij bevinden zich door het hele land. Indien nodig leveren wijzelf ook op locatie uit. Zo kunnen we onze minimale leveringstijd waarmaken.

7. Hoe werkt het Sentinel product?

Met het productprogramma Sentinel kunt u verwarmingsinstallaties reinigen, onderhouden en beschermen tegen vervuiling, verstopping en corrosie. Het bestaat uit een aantal vloeistoffen die beschikbaar zijn in flessen of spuitbussen. Ook zitten er 2 Vortex filters bij. Sentinel weekt alles los wat aangekoekt is. Door middel van het Vortex filter wordt de viezigheid weggespoeld. 

Sentinel X100 gebruikt u ter preventie van vervuiling. Is uw installatie al vuil? Gebruik dan Sentinel X400 of X800.

8. Waaruit bestaat een UniWarm klimaatsysteem?

Het UniWarm klimaatsysteem is een verwarmings- en koelingslichaam en een afwerkingsplaat in één. De platen zijn gemaakt van Fermacell® (gipsvezel). Hierin zijn de leidingen al voorgefreesd. Er zijn 3 verschillende opbouwhoogtes: 18 mm, 28 mm en 37 mm. Dankzij deze minimale opbouwhoogtes is het een lichtgewicht systeem en uitermate geschikt voor renovaties.

 

9. Wat is het voordeel van een droogbouwsysteem?

Het voordeel van een droogbouwsysteem is dat u niet te maken heeft met droogtijd. Hierdoor kunt u een project sneller afronden. 

10. Hoe maakt UniWarm mijn legplan?

Het legplan bestaat uit 2 tekeningen. In de eerste tekening ziet u hoe de platen gelegd moeten worden. In de tweede tekening ziet u hoe de leidingen erin moeten liggen. In de tekeningen hebben we ook rekening gehouden met de naregeling. We verzenden het legplan in Pdf-formaat. Lees meer over legplannen.

11. Hoe werken domotica?

Met domotica kunt u uw installaties en elektronica bedienen via uw telefoon of tablet. Ook is het mogelijk om scenario’s in te stellen en de bediening te automatiseren. Zo wordt uw leven een stukje comfortabeler. Wij leveren draadloze domoticatoepassingen van Tydom.

12. Hoe installeer ik constant flow?

Constant flow is gemakkelijk te installeren. Download onze gebruiksaanwijzing voor constant flow. Dankzij constant flow zal er nooit te veel water stromen door de verwarming.

Downloads

Design - FAQ

Scroll naar boven