UniWarm heeft een ruim assortiment aan vloerverwarmingssystemen voor nieuwbouwprojecten: voor nieuwbouwwoningen en -bedrijfspanden met een ondervloer van beton, maar ook voor prefab-woningen en biobased woningen. Op deze pagina leest u wat er allemaal mogelijk is.
De Klimaatsysteem vloerverwarming is veelgevraagd bij renovatie- en restauratieprojecten vanwege het lichte gewicht en de lage opbouwhoogte.
Als u op zoek bent naar wandverwarming, is de Klimaatsysteem wandmodule een interessante optie.
De Klimaatsysteem plafondmodule creëert een heerlijk gevoel van comfort.
Een warme badkamer is een aangename luxe, vooral in de wintermaanden.
Plafondverwarming en -koeling wordt steeds vaker toegepast bij zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.
Biobased bouwen – bouwen met natuurlijke materialen – zal in de nabije toekomst steeds vaker voorkomen.
Biobased bouwen wordt steeds gangbaarder. Als een vooraanstaande speler in verwarmingssystemen heeft UniWarm gereageerd op deze trend met de introductie van de Healture plafondmodule.
De vraag naar natuurlijke bouwproducten stijgt, ook op het gebied van vloerverwarming. UniWarm heeft daarom het ECO circulair vloerverwarmingssysteem geïntroduceerd.
Tegenwoordig hechten mensen steeds meer waarde aan comfort en luchtkwaliteit in woningen. Ze willen zich prettig en gezond voelen in hun huis.
De KOHPA papieren wandverwarming is het eerste papier dat verwarmt.
Het Tackersysteem is een combinatie van isolatie en verwarming met EPS-isolatieplaten voorzien van geweven folie met warmtegeleidende eigenschappen.
Dit veelgevraagde natbouwsysteem bestaat uit een foam van 3 mm dik met warmte-reflecterende folie, waarop vloerverwarmings leidingen worden bevestigd met gegalvaniseerd binddraad. Alufoam biedt vele voordelen op het gebied van isolatie, comfort, flexibiliteit en energie-efficiëntie.
Het Noppenplaatsysteem is te monteren zonder speciaal gereedschap en kan daarom door slechts één persoon worden geplaatst.
Het uitgebreide assortiment van UniWarm omvat diverse leidingen en verdelers. Voor elke specifieke verwarmingsbehoefte is er een geschikte oplossing beschikbaar.
Voor betonbouw hebben we verschillende innovatieve natbouwsystemen in ons assortiment. Als de vloer nog niet geïsoleerd is, kunt u het Tackersysteem overwegen. Dit systeem bestaat uit een EPS-isolatieplaat, verkrijgbaar in verschillende diktes. Het Alufoam- en nettensysteem wordt vaak gebruikt wanneer er al vloerisolatie aanwezig is en wanneer u thermische scheidingen tussen woonlagen wilt realiseren. Wilt u verwarmen, koelen en ventileren vanuit de vloer? Dan is de Ventilatievloer een mooie optie.
Daarnaast hebben we het Noppenplaatsysteem in ons assortiment. Dit is beschikbaar in diverse varianten en geschikt voor zelfstandige installatie. Voor vloerverwarming op de onderwapening of bouwstaalmatten bieden we verschillende soorten leidingen en verdelers aan. Indien gewenst kunnen wij het leidingpatroon in de zandcementvloer of het beton frezen; we beschikken over geavanceerde freesmachines.
Bij houtskeletbouw is een lichtgewichtsysteem met een lage opbouwhoogte vaak gewenst. Het Klimaatsysteem biedt hierin uitkomst. Dit droogbouwsysteem is een verwarmings- en koelingslichaam en afbouwplaat in één. Bij de Klimaatsysteem vloerverwarming zijn de leidingen al voorgefreesd en de Klimaatsysteem wand- en plafondmodules zijn al van leidingen voorzien. Een groot voordeel van droogbouw is het ontbreken van droogtijden. Dit draagt bij aan de snelheid van de bouw van de panden. De afbouwplaat van het Klimaatsysteem bestaat bovendien uit gerecycled gipsvezel; dit maakt deze verwarmingsoplossing ook geschikt voor circulaire bouwprojecten.
De afgelopen jaren hebben wij ons verdiept in hoogwaardige biobased verwarmingssystemen. Inmiddels vindt u diverse systemen met natuurlijke materialen in ons assortiment. Neem bijvoorbeeld de Healture wand- en plafondmodules, uitgerust met een honderd procent natuurlijke stroplaat: een restproduct van de landbouw. Het ECO circulair Vloerwarmingssysteem bestaat uit een verwarmings- en koelingslichaam met een houtvezelplaat, wat ook een natuurlijk materiaal is en bovendien volledig recyclebaar.
Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer