Innovatieve installatietechnieken

vraag een offerte aan ››
  • GROOT ASSORTIMENT
  • DESKUNDIG ADVIES
  • INNOVATIEVE PRODUCTEN

Innovaties van Uniwarm

De afgelopen jaren hebben wij ons gericht op innovatieve installatietechnieken. Wij willen namelijk zo goed mogelijk inspelen op het duurzaamheidsvraagstuk binnen de bouw, de veranderende werkzaamheden van installateurs en de wensen van de eindgebruiker. In deze blogs kunt u lezen waarom we innoveren, welke innovatieve producten we leveren en hoe we de toekomst zien.

“Wij nemen graag risico’s om de installatiebranche te innoveren”

Uniwarm speelt voortdurend in op de veranderende marktvraag rondom energie en duurzaamheid. Regelmatig hebben we nieuwe producten in ons assortiment, die optimaal comfort en duurzaamheid garanderen. “Als installatiebedrijf vinden wij het belangrijk ons te blijven ontwikkelen binnen de installatiebranche. Zo kunnen we steeds met nieuwe producten komen die bijdragen aan duurzaamheid in de bouw”, aldus Peter Riethorst, eigenaar van Uniwarm in Vorden.

Uniwarm zorgt voor innovatie binnen de installatiebranche

Een goed voorbeeld van duurzame innovatie rondom vloerverwarming is de Comfortizer. Met deze pompschakelaar kunt u ruim 80 procent besparen op uw energieverbruik. De Comfortizer schakelt namelijk de circulatiepomp van de vloerverwarming uit als er geen warmtevraag is. Zo verbruikt de vloerverwarming een stuk minder energie. De terugverdientijd is slechts 9 maanden en de circulatiepomp gaat ook nog langer mee. Het is dus een product dat prima voldoet aan de duurzaamheidseisen binnen de installatiebranche.

Offerte aanvragen

"Klanten kunnen ons altijd bellen. Wij hebben voor elke situatie de juiste oplossing."

Peter Riethorst

"Wij houden van risico’s nemen. Als een product niet meteen aanslaat bij onze potentiële klanten, kan dat later nog komen."

Peter Riethorst

"Ons leidingsysteem is van de allerhoogste kwaliteit. We werken namelijk samen met leveranciers, geselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid"

Peter Riethorst

"We willen onze klanten nu én in de toekomst zo goed mogelijk ontzorgen."

vraag een offerte aan ››

Als totaalleverancier op gebied van klimaatsystemen is het belangrijk om te innoveren

Door te innoveren zoeken we naar de juiste oplossing voor uw verwarmingsvraagstuk. Daar zijn we bij Installatiebedrijf Uniwarm in gespecialiseerd. Vanaf 1 januari 2020 moet alle nieuwbouw voldoen aan de eisen voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG). Door te innoveren en zo energiezuinig mogelijke lage temperatuursystemen in ons assortiment te hebben, zijn we hier goed op voorbereid.

Deze innovatieve verwarmingselementen hebben we zoal in ons assortiment

De laatste jaren is Uniwarms aanbod van lage temperatuursystemen aanzienlijk gegroeid. We innoveren voortdurend om de juiste oplossing voor onze klanten te vinden en te voldoen aan de eisen op het gebied van duurzaamheid. Ook zoeken we naar oplossingen waardoor mensen in een nog behaaglijker klimaat kunnen wonen of werken. Daarnaast houden we rekening met de installateur. Hoe kan hij het klimaatsysteem zo goed en gemakkelijk mogelijk installeren en onderhouden?

Uniwarm blijft zich ontwikkelen in klimaatsystemen en vloerverwarming

We zijn met Uniwarm begonnen als specialisten in vloerverwarming en leidingsystemen. We leverden verwarmingselementen aan regionale groothandels. Dit doen we nu nog steeds, maar we zijn sterk gegroeid. Op dit moment is ons assortiment aan lage temperatuursystemen ontzettend uitgebreid en verkopen we onze producten op nationaal en internationaal niveau. Ook hebben we ons eigen leidingsysteem ontwikkeld.

Voor innovatieve installatietechnieken bent u bij Uniwarm aan het goede adres

“Eigenlijk zijn we de afgelopen jaren uit onze voegen gegroeid. We hebben een stuk grotere werkplaats en breder magazijn nodig als we willen doorgroeien”, aldus Peter. “En dat willen we. We hebben grote ambities wat betreft het produceren van innovatieve installatietechnieken en willen ons assortiment steeds verder uitbreiden om aan de toenemende klantvraag te kunnen blijven voldoen.”

Offerte aanvragen

recensie-home-Uniwarm.png

"Uitermate tevreden. Uniwarm is als bedrijf flexibel inzetbaar. Medewerkers zijn zéér capabel en weten waar ze het over hebben."

- Installatiebedrijf Dekker

recensie-home-Uniwarm.png

"Prettig bedrijf om zaken mee te doen. Perfecte service en komen gemaakte afspraken na."

- Casper Zoetbrood

recensie-home-Uniwarm.png

Uniwarm de Groothandel in slimme en duurzame oplossingen, altijd een deskundig advies en projectbegeleiding. Ze zijn klantvriendelijk en denken met je mee, een bedrijf waar je op kunt bouwen.

- Gerard Looman, www.doetinchemcv.nl

Panden worden meer waard en duurzaam met onze klimaatoplossingen

Duurzame klimaatoplossing UniWarm fermacell.png07 apr Duurzaam bouwen is tegenwoordig van groot belang. Alle vergunningaanvragen voor nieuwbouw moeten voldoen aan BENG (Bijna Energieneutrale Gebouwen). En ook voor renovaties is dit belangrijk; in het... lees verder

Voor iedere situatie een innovatieve oplossing

UniWarm badkamer met fermacell platen klimaatsysteem.jpg07 apr Innovatie is voor UniWarm en haar klanten zeer belangrijk. Wij denken onophoudelijk na over nieuwe producten en verbeteringen aan bestaande producten. Zo proberen we enerzijds een bijdrage te ... lees verder

Voor innovatieve installatietechnieken bent u bij Uniwarm aan het goede adres

uniwarm-wij-nemen-graag-risicos-om-de-installatiebranche-te-innoveren-2.jpg18 sep Bent u op zoek naar een totaalleverancier van vloerverwarming en andere lage temperatuursystemen? Systeemleverancier Uniwarm levert alles op dit gebied. Ook leveren we innovatieve ... lees verder

Uniwarm blijft zich ontwikkelen in klimaatsystemen en vloerverwarming

uniwarm-blijft-zich-ontwikkelen-in-klimaatsystemen-en-vloerverwarming-2.jpg21 aug Systeemleverancier Uniwarm bestaat sinds 2001 en is opgericht door Peter Riethorst. We zijn altijd op zoek naar nieuwe producten en zijn erin getraind te denken in oplossingen. “Dankzij onze goede... lees verder

Deze innovatieve verwarmingselementen hebben we zoal in ons assortiment

uniwarm-deze-innovatieve-verwarmingselementen-hebben-we-zoal-in-ons-assortiment-3.jpg24 jul De laatste jaren is Uniwarms aanbod van lage temperatuursystemen aanzienlijk gegroeid. We innoveren voortdurend om de juiste oplossing voor onze klanten te vinden en te voldoen aan de eisen op het... lees verder

Als bedrijf in verwarmingsservice is het belangrijk om te innoveren

uniwarm-als-bedrijf-in-verwarmingsservice-is-het-belangrijk-om-te-innoveren-3.jpg26 jun Door te innoveren zoeken we naar de juiste oplossing voor uw verwarmingsvraagstuk. Daar zijn we bij Installatiebedrijf Uniwarm in gespecialiseerd. Vanaf 1 januari 2020 moet alle nieuwbouw voldoen ... lees verder
Scroll naar boven