« Terug

Collega Brandon vertelt over zijn functie

_YTR6885.jpg26 jan

Vandaag laten wij onze magazijnmedewerker Brandon aan het woord. Brandon is 21 jaar oud en woont samen met zijn vader in Dieren. In zijn vrije tijd kijkt hij graag series of gaat hij (als het kan) met zijn vrienden naar de kroeg. Na ruim 3.5 jaar werkzaam te zijn bij UniWarm is het hoog tijd om wat meer over hem en zijn functie te weten te komen!

Wat houdt je functie in?

Ondanks dat ik bij UniWarm werkzaam ben als magazijnmedewerker, word ik ook wel eens gezien als chauffeur. Ik ben namelijk de magazijnmedewerker die het meest onderweg is en in de bus rijdt. Mijn functie bestaat voornamelijk uit het vervoeren van goederen voor de klant. Dit kan door heel het land zijn. Verder bestaan de werkzaamheden uit het oppikken van orders, de in- en uitvoer van goederen en af en toe een beetje 'ouwehoeren' met collega's. Ook haal ik wel eens collega's of hun werkkleding op wanneer hun auto bij de garage staat. En omdat ik vaak onderweg ben, maak ik regelmatig de bus schoon. En als ik tijd heb neem ik de heftruck mee.

De bus moet spik en span zijn, het is het visitekaartje van het bedrijf!

Hoe ziet een 'normale werkdag' eruit?

Om 08.00 uur start mijn dag met orders pikken en de bus inladen. Rond 09.00 uur rijd ik weg en vaak ben ik het einde van de dag pas weer terug. Dan rijd ik nog even naar de post en dan zit mijn werkdag erop. Ben ik wat eerder terug, dan help ik mijn collega's nog even met het pikken en klaarzetten van orders voor de volgende dag. De laatste dag van de week rijd ik vaak nog even door de wasstraat en maak ik de bus van binnen schoon. De bus moet spik en span zijn, het is het visitekaartje van het bedrijf!

Wat vind je het leukst aan je werk?

Het rijden zelf, dat je vrijheid hebt, geen gezeur van je collega’s om je heen, zegt Brandon met een grijns.

Maar wat ik nu doe, vind ik leuker.

En het minst leuk?

Het zware tillen. En als het een lange dag is, waarin alles tegenzit en je ook nog eens in de file terecht komt. Gewoonlijk vind ik een file geen probleem, maar na zo'n dag zit je er niet op te wachten.

Wat heb je gedaan voordat je bij UniWarm kwam werken?

Hiervoor heb ik in een staalfabriek gewerkt, daar had ik een multifunctionele functie. Van lassen tot aan de lopende band, inpakwerk, vloerluiken maken voor kruipruimtes enzovoort. Maar wat ik nu doe, vind ik leuker, vooral de vrijheid die ik heb met het rijden. 

Waaruit haal jij voldoening?

Tevreden klanten en als alles goed voor elkaar is.

Labels
Nieuws in proef

« Terug

Scroll naar boven