« Terug

De dagen zijn te kort: Arjan Eelderink vertelt over zijn werk bij UniWarm B.V.

_YTR6932.jpg21 feb

Afgelopen januari werkte Arjan Eelderink (2e van rechts) al twaalfenhalf jaar bij UniWarm B.V. Hij begon als magazijnmedewerker, waarnaast hij ook alle voorkomende werkzaamheden uitvoerde. Op dit moment maakt hij hoofdzakelijk tekeningen voor vloerverwarming, maar voert hij ook telefoongesprekken en stelt hij offertes op.

Leverancier met een missie

UniWarm B.V. is een ervaren systeemleverancier die beschikt over een ruim assortiment aan lage temperatuurproducten voor vloer, wand en plafond. Het zeer deskundig en klantgericht team geeft advies op maat en maakt indien nodig producten op maat. Ze hebben als missie om voor iedere situatie een oplossing te vinden waarbij alle partijen tevreden zijn en ieder gebouw een comfortabele plek wordt om in te verblijven.

Over Arjan

Arjan is gelukkig getrouwd met drie kinderen; twee meisjes van vijf en dertien, en een jongen van twaalf. Ook heeft hij een lieve hond waar hij in zijn vrije tijd graag mee wandelt. Daarnaast is hij vaak te vinden in de schuur en tuin om zijn hobby’s uit te oefenen.

Als zijn situatie anders was geweest, ging hij graag na half één nog langer door.

Werkverleden

Op zijn zestiende begon Arjan bij een slagerij. Hier heeft hij tien jaar gewerkt. Ook werkte hij zeven jaar lang in de folieconstructie, waarna hij bij Riho Techniek begon als werkplaatsmonteur van vloerverwarming verdelers. Twee jaar later startte hij bij UniWarm als magazijnmedewerker, maar nam hij ook allerlei neventaken op zich; van baliewerkzaamheden tot het opstellen van offertes en van het opnemen van de telefoon tot het inschenken van koffie. In deze jaren heeft Arjan veel geleerd over alles wat met vloerverwarming en cv-installaties te maken heeft.

Op het werk

Arjan begint elke dag om acht uur ’s ochtends, maar wel pas na een goede bak koffie. Allereerst werkt hij al zijn inkomende mail weg. Als dit is afgerond gaat hij aan de slag met het tekenen of stelt hij een offerte op. Het verschilt per dag waar hij het eerste mee begint, want het ligt er maar net aan wat er als eerste af moet.

Liever langer

Arjan vindt naast het contact met klanten vooral de techniek waar hij dagelijks mee bezig is het leukst. Hij zou graag langere dagen maken, maar helaas heeft hij een spierziekte waardoor hij maar halve dagen kan werken. Als zijn situatie anders was geweest, ging hij graag na half één nog langer door.

Labels
Nieuws in proef

« Terug

Scroll naar boven