« Terug

Maak kennis met Corina: onze enthousiaste inkoopmedewerker

blog uniwarm.png06 feb

“Als inkoper heb je een grote verantwoordelijkheid. Je zorgt ervoor dat het magazijn altijd goed is aangevuld, zodat de interne klant nooit misgrijpt”, vertelt Corina Bruijn. Sinds september 2022 is ze onze inkoopmedewerker.

Corina had al lange de tijd de wens om inkoper te worden. Dankzij haar werkervaring als magazijnmedewerker bij vorige werkgevers, heeft ze een goed beeld gekregen van de werkzaamheden binnen de inkoop. Corina: “Het is een uitdagende en interessante functie. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te specialiseren in uiteenlopende producten. Ik leer nu bijvoorbeeld hoe verwarmingssystemen in elkaar zitten en wat er allemaal nodig is voor de montage.”  

Kennismaken met leveranciers

De afgelopen maanden kwamen de vertegenwoordigers van onze leveranciers langs om kennis te maken met Corina, zodat ze precies weet met wie ze te maken heeft als ze producten inkoopt. “Het persoonlijke contact met de vertegenwoordigers verloopt prettig. Als iets spoed heeft of snel geretourneerd moet worden, regelen ze dat vaak op korte termijn”, zegt ze.

Innovatie

Omdat UniWarm voorop loopt met de innovatie op het gebied van verwarmingssystemen, komen vertegenwoordigers ook vaak langs om nieuwe producten te presenteren. Corina: “Laatst heb ik de Vortex 250 ingekocht. Dit is een belangrijk onderdeel van het reinigings-, beschermings- en onderhoudssysteem Sentinel. Doordat het filter zo compact is kan het Sentinel-systeem ook aan klanten met een kleine ketelruimte worden verkocht.”

Daarnaast koopt ze geregeld producten in voor het innovatieve klimaatsysteem, zoals de gipsvezelplaten, leidingen en koppelingen. “UniWarm speelt goed in op de groeiende vraag naar vloerverwarming. Het klimaatsysteem is eenvoudig te installeren, dat maakt het product heel uniek.”

Plannen van montage-afspraken

Sinds kort houdt Corina zich ook bezig met de montage-agenda. Ze plant de montage-afspraken in en zorgt ervoor dat alle benodigdheden voor de montage op tijd bij de klant arriveren. “Ik ben blij dat ik deze taak erbij heb gekregen, omdat het fijn is om samen te werken met de monteurs. Ik ken ze inmiddels allemaal. Ze zijn goed bereikbaar en ze komen ook altijd met oplossingen bij spoedopdrachten.”

Ook in haar vrije tijd zit Corina niet stil. Zo neemt ze elk weekend deel aan voetbalwedstrijden, waarvoor ze meerdere keren per week traint. En aan gezelligheid heeft ze ook geen gebrek. Ze gaat regelmatig uit met haar vriendinnen en ze is gek op haar hond Luna, waarmee ze een gedragscursus voor honden volgt.  

« Terug

Scroll naar boven