« Terug

“Wij nemen graag risico’s om de installatiebranche te innoveren”

uniwarm-voor-innovatieve-installatietechnieken-bent-u-bij-uniwarm-aan-het-goede-adres-4.jpg01 mei

Uniwarm speelt voortdurend in op de veranderende marktvraag rondom energie en duurzaamheid. Regelmatig hebben we nieuwe producten in ons assortiment, die optimaal comfort en duurzaamheid garanderen. “Als systeemleverancier vinden wij het belangrijk ons te blijven ontwikkelen binnen de installatiebranche. Zo kunnen we steeds met nieuwe producten komen die bijdragen aan duurzaamheid in de bouw”, aldus Peter Riethorst, eigenaar van Uniwarm in Vorden.

Technische medewerkers

Peter heeft Uniwarm in 2001 opgericht en sindsdien een zeer capabel team van technische mensen om zich heen verzameld. Winfried is verantwoordelijk voor het magazijn en de transport. Emiel houdt zich bezig met de inkoop en het beheer van de voorraad. Arjan is onderdeel van de binnendienst en maakt legplannen. Casper is ook onderdeel van de binnendienst en houdt zich bezig met commerciële zaken. Anne is accountmanager en gaat langs klanten en potentiële klanten om technisch advies te geven. Peter zelf houdt zich bezig met de buitendienst, de strategie en is leider van het bedrijf.

“Klanten kunnen ons altijd bellen. Wij hebben voor elke situatie de juiste oplossing.”

Vraag een offerte aan

Installatiebranche trends

Wij ontwikkelen steeds nieuwe producten, zodat ons brede assortiment nog groter wordt. Zo kunnen we zoveel mogelijk klanten, van dienst zijn. Peter: “We worden gevoed door signalen van klanten en de nieuwste trends binnen de installatiebranche. ‘Nee’ zeggen doen we niet snel. Wij nemen graag risico’s om de installatiebranche te innoveren.” Zo hebben we bijvoorbeeld een eigen leidingsysteem op de markt gebracht en leveren we duurzame producten zoals de PCM klimaatvloer en de Comfortiser.

Complete verwarmingsservice

Onze klanten zijn voornamelijk installateurs en groothandelaren. Wij kunnen de installateurs voorzien van benodigdheden voor het installeren van vloer-, wand-, plafondverwarming en koeling. Wanneer zij dat wensen, kunnen wij complete verwarmingsservice bieden door zelf de lage temperatuursystemen te installeren. Peter: “Klanten mogen ons altijd bellen. We reageren snel en hebben voor elke situatie de juiste oplossing.”

Vraag een offerte aan

« Terug

Scroll naar boven