« Terug

Waaruit bestaat een legplan voor vloerverwarming?

Uniwarm_Thema3_Blog4foto1.jpg21 nov

Bij UniWarm zijn we gespecialiseerd in het maken van legplannen voor vloerverwarming. Bij iedere opdracht maken wij een legplan in pdf-formaat. “Wij denken met de klant mee en houden rekening met de naregeling. Iedere ruimte is apart na te regelen”, aldus Peter Riethorst van UniWarm. “Bovendien houden wij bij het maken van het legplan veel rekening met energiebesparing en comfort.”

De legplan tekeningen

Het legplan voor de vloerverwarming bestaat uit 2 tekeningen. 1 tekening waarin staat hoe de platen in het huis gelegd moet worden. In de andere tekening ziet u hoe u de leidingen erin moet leggen. Bij wandverwarming zitten de leidingen al in de platen. In dat geval krijgt u 1 tekening.

Bent u het eens met het legplan? Dan zijn dit meteen uw werktekeningen en kunt u aan de slag. Als u het niet eens bent passen wij het legplan aan. Indien u dat wenst kunnen wij tijdens het leggen van de verwarming langskomen om te kijken of alles goed gaat. Hiervoor kunt u gebruikmaken van onze projectbegeleiding. Onze medewerkers dragen goede oplossingen aan en geven u advies als dat nodig is.

Heeft u nog meer vragen?

De naregeling

“De naregeling is heel belangrijk. Wij werken met aparte groepen. In iedere ruimte kan de temperatuur anders worden ingesteld. Dit is erg handig. Stel de keuken is warmer dan de gebruiker wenst, dan kan hij/zij de temperatuur hier verlagen. De gebruiker hoeft zich geen zorgen te maken om de temperatuur in andere ruimtes. Deze blijft gelijk. Het legplan is zo gemaakt dat altijd per ruimte kan worden nageregeld”, aldus Peter.

Legplan vloerverwarming aanvragen?

Wilt u een legplan laten maken voor uw vloerverwarming? Wij helpen u graag. Maak een afspraak via de klantenservice: +31 (0)575 - 555 777, vul ons contactformulier in of mail naar info@uniwarm.nl. Uiteraard kunt u ons ook altijd vrijblijvend benaderen voor advies.

Heeft u nog meer vragen?

« Terug

Scroll naar boven