« Terug

Wat zijn domotica?

Uniwarm_Thema3_Blog5foto1.jpg19 dec

Met domotica kunt u installaties en elektronica regelen per telefoon of tablet. Denk aan uw verwarming, verlichting, zonwering, beveiliging enzovoort. Bij UniWarm leveren we de draadloze domoticatoepassingen van TYDOM. “Ik heb ingesteld dat mijn verlichting automatisch om 22:00 uur uitgaat. Zo heb ik een stok achter de deur om op tijd naar bed te gaan”, aldus Peter Riethorst van UniWarm.

Waarom TYDOM?

Het is mogelijk om al uw bestaande of nieuwe apparatuur op TYDOM aan te sluiten. Ook kunt u zelf bepalen welke nieuwe domoticafuncties u toevoegt. Het systeem is zeer flexibel. Het is bijvoorbeeld mogelijk om zelf scenario’s te maken. Wilt u dat de verwarming aangaat als u terugkomt van werk? Of dat de lichten branden als u terugkomt van vakantie? Dergelijke scenario’s kunt u met één klik aanzetten.

U kunt TYDOM gemakkelijk bedienen en instellen. Als u het eenmaal heeft ingesteld zult u merken dat uw leven comfortabeler, eenvoudiger en veiliger is. Bovendien bespaart u energie. Nu vergeet u waarschijnlijk weleens het licht of de verwarming uit te zetten. Als u TYDOM heeft ingesteld zal dit automatisch gaan.

Heeft u nog meer vragen?

De verschillende opties

TYDOM biedt 3 domotica oplossingen. Met de meest uitgebreide optie, TYDOM 3.0, kunt u de volgende dingen automatiseren:

  • tv en home cinema
  • energieverbruik
  • verlichting
  • openen/sluiten
  • alarm
  • videodetectie
  • verwarming
  • hifi

Als u de domotica heeft ingesteld, kunt u nog steeds de analoge bediening gebruiken, zoals de lichtknopjes, de thermostaat, et cetera. Het is geen vervanging van uw analoge bediening, maar een aanvulling waarmee uw leven een stukje gemakkelijker wordt gemaakt.

Domotica installeren?

Wilt u graag meer weten over domotica? Download hier de folder van TYDOM. Als u hulp nodig heeft bij het installeren kunt u ons altijd om hulp vragen. We zijn bereikbaar via het contactformulier, per e-mail en per telefoon. Onze klantenservice staat voor u klaar!

Heeft u nog meer vragen?

« Terug

Scroll naar boven