« Zurück

Ik ga mijn huis verbouwen en ben op zoek naar een oplossing voor vloer- of wandverwarming

UniWarm_Hoe-kan-UniWarm-u-helpen_Blog-6.jpg14 Jan.

U gaat uw huis of kantoor verbouwen en u bent op zoek naar een oplossing voor vloer-, plafond-, of wandverwarming. Een grote investering die u in één keer goed geregeld wilt hebben, zodat u de komende jaren comfortabel en duurzaam woont. Het is begrijpelijk dat u dan eerst met een partij wilt praten die u vakkundig advies kan geven. “Doe-het-zelvers kunnen altijd bij ons terecht voor advies als zij plafond-, wand-, of vloerverwarming gaan aanleggen. Wij hebben voor iedere situatie de juiste oplossing”, aldus Peter Riethorst van UniWarm.

Technisch advies

Wij krijgen regelmatig vragen binnen van eindgebruikers. Hier reageren wij snel en adequaat op door hen eerlijk en passend advies te geven. “We gaan altijd terug naar de beginsituatie. Wat is de ligging van het pand? Hoe goed is het pand geïsoleerd? Wat voor vloer wordt er gelegd? Wat is het bouwjaar? Hoe oud is de cv-ketel? Aan de hand van dergelijke vragen kunnen we de juiste oplossing vinden. Een oplossing die qua budget haalbaar is, energiezuinig is en op en top comfort biedt”, aldus Peter.

In de loop der jaren hebben we gemerkt dat papieren gebruiksaanwijzingen niet handig zijn. Daarom maken we tegenwoordig video’s.

Bent u geïnteresseerd in onze producten en diensten?

De lange termijn

Als u gaat voor producten van UniWarm, gaat u voor de lange termijn. Wij kunnen namelijk producten leveren die voldoen aan de regels die gelden vanaf 2050. Energiezuinige producten, onderdelen die u kunt aansluiten op een warmtepomp, gerecyclede producten: u kunt het allemaal in ons assortiment vinden. Bent u enthousiast over de producten die we u adviseren? Dan geven we aan welke dealer ze op voorraad heeft. Onze dealers zitten door heel Nederland. Hierdoor zijn de levertijden kort en ze zijn snel ter plaatse als dat nodig is.

Video-uitleg

Heeft u de producten binnen? Dan is het van belang dat u weet hoe u onderdelen op de juiste wijze installeert. “In de loop der jaren hebben we gemerkt dat papieren gebruiksaanwijzingen niet handig zijn. Daarom maken we tegenwoordig video’s. In deze video’s kunnen mensen precies zien hoe ze onderdelen moeten installeren”, aldus Peter. Bekijk ons Youtube kanaal voor video's.

Vloerverwarming aanleggen

Gaat u vloerverwarming aanleggen en heeft u vragen? Of wilt u een ander  aanleggen? Bezoek vooral onze website voor meer informatie. Hier kunt u folders downloaden van onze innovatieve klimaatsystemen en toebehoren. Denk aan vloerverwarmingsbuizen, verdelers, leidingen, isolatiesystemen, filters, draadloze domoticatoepassingen, enzovoort. U kunt ons uiteraard ook altijd bellen of e-mailen. We geven u graag technisch advies.

Bent u geïnteresseerd in onze producten en diensten?

« Zurück

Scroll to top